lördag 29 september 2007

Superettan första omgången

Carlstad-Enig 6-4
Tao tappar två men Teknik snor två, skräll. Comstedt övertygar men att Wranå inte var med kostade Enig två poäng och fick nu istället noll. Otroligt viktiga poäng för Carlstad.

Stratos-Växjö 3-6
Jämnare än väntat och Stratos hade faktiskt ledningen med 3-1 men förlorade två skiljematcher efter detta och förlorade därmed tungt. Wahlgren tog som väntat sina två men blev pressad av Dan till skilje. Dan hade två förluster i skilje och är nog lite tung nu. Johan Lundström för Stratos höll på att ta två men förlorade till sist med 11-13 i skilje mot Bachstätter och får nöja sig med att han spöade Åkesson. Växjö utan kines och Fredrik Nilsson vinner inte serien.

Askim-Ängby 6-0
Utan Äpplet så fich ÄSK storstryk. Förstauppställningen hade inte en chans och när andrauppställingen inte spelar som krävs för ett topplag så blir det storstryk. Slakt var ordet. Endast en match till skilje. Singh är en bra andrauppställningsspelare men i första räcker han inte till även om han mötte två av de bästa spelarna i serien.

Mariedal-Hägersten 5-5
Överraskande att Hampus fick spela och tyvärr för Mariedal så kostade de dem poängen då han inte riktigt klarar denna nivå ännu. Spårets dansk verkar vara en bra andrauppställningsspelare dock stort frågetecken kring Periera som la sina två idag. Varför var inte Ojakansgas eller Edenfall med?



Klicka på matchen om ni vill se resultaten match för match.

1 kommentar:

Anonym sa...

En som vet varför varken Rasmus Edenfall och Jimmy Ojakangas beror på att de är skadade (ljumskarna)