onsdag 12 september 2007

Ta ingen skit, det är rätt!

Har tydligen missat en kommentar som är gjord för ett tag sedan. För att svaret ska komma fram till signaturen anonym med underskriften Classe så svarar jag med en liten text och förklaring.

En del av det som skrivs i denna blogg kan bli fel men då är det bra att ni reagerar vilket du nu gjort. Detta har skett två gånger tidigare och bägge gångerna så har jag svarat eller till och med redigerat bloggen.

Bakgrunden för den som missat detta är att Classe Wallgren blev nominerad (för sent för att komma med i omröstningen) som Sveriges mest osportsliga spelare någon motivering följde inte. Jag svarade på detta med en dryg kommentar om hans spelstandard och att han skrivit om sig själv i tredje person.

Classe har nu svarat:
Jaha.Här stod det ju trevliga saker om en annan..Fick hett tips idag att titta in ..Du,Max , kan ju hålla din åsikt för dig själv vad gäller spelstandard samt att anklaga andra för att skriva i tredje hand. Så var vänlig ta bort mig vet ja.Osportlig pga sitt material alltså..oj.oj...Hälsn.Classe

Max svarar:
Hej Classe!
Olyckligt om du tog illa vid dig för min kommentar om din spelstandard och att du skriver om dig själv i tredje hand. Jag kan bara beklaga att du tar illa vid dig för något sådant. Att du skulle vara osportslig för ditt material har varken jag eller någon annan sagt så det kan du nog släppa.

Hoppas att du har fortsatt lycka i pingishagen och finner något nöje i denna blogg och bloggens i många fall högst ironiska inslag. Mina åsikter presenterar jag i denna blogg och håller dem inte för mig själv, där kan jag inte göra dig tillfreds.

Mvh
Max

5 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Gött Svar Max. Uppskattas.Mycket rolig läsning annars och grymma poänger har ni fått till. Roliga listor och berättelser. Keep it up ! Bästa levande Pingis-Bloggen på Nätet definitivt.
Vh. Classe

max sa...

Kul att du gillar bloggen och att du uppskattar svaret.

Kommer löpande att berätta historier från nutid och dåtid och alla förslag på uppslag är välkomna.

Tar gärna gärna uppslag från er i väst också.

Om någon inte vill kommentera

max sa...

jag fortsäter..

så går det bra att maila eller facebooka mig.

alla kontaktuppgifter finns under facebook och jag är lätt att hitta.

Mvh
Max

Anonym sa...

Klasse brasse mandelmassa!