tisdag 18 september 2007

Gästblogg från Östermalm

Ett gästinlägg. Om nu vill ha matchrapporter eller dylikt publicerade så är det bara att maila mig så publicerar jag, visst urval sker och jag förbehåller mig rätten att redigera överlämnat material. maxansbro@hotmail.com

Pingismorsa hindrade Östermalm från att nolla VIK!

Östermalm sopade rent i helgens div 2 sammandrag och vann samtliga 4 matcher. Men det var ganska väntat att inget lag skulle hota ett lag bestående av Roger Lagerfeldt, Johan Ankarcrona, Mick Märlin och Vadde Okic.


Dock bjöd såväl Eskilstuna som Tyresö på bra motstånd utan att riktigt kunna hota. Styrkan med laget är att om någon i laget inte spelar på topp så går alltid någon annan fram och gör en stark insats. T.ex. förlorade Ankarcrona mot Collin men istället går sedan Mick in och pissar på honom… EDIT: Crona vann mot Collin.

Det fanns dock ett orosmoment i matchen mot TyresöLagerfeldt inte kunde vara med och ersattes av Rogelm.

Rogelm gjorde en riktigt stark lagmatch genom att vara mycket nära att slå Berg och vann sedan en singel samt en dubbel.

På söndagen var grabbarna sega på förmiddagen och trodde bara det var att ställa in skorna mot VIK. Inget skönspel direkt men det såg ändå ut att gå mot en väntad nollning. Vid ställningen 7-0 mötte Roger en lovande yngling som spelade över sin förmåga och vid ställningen 1-1 i set och 10-9 till ynglingen fick Roger en kantboll som var mycket svår att se om man inte var i rätt vinkel för att se den. Östermalm filmade matchen i stilstudiesyfte och fick därmed med kantbollen på videon.

VIKs bänk fanns bland annat ynglingens hyperengagerade morsa som lade sig i spelarnas diskussion med domaren huruvida bollen tog eller inte. Hon hävdade prompt att bollen inte tog, som om hon hade nåt att säga till om…

När Östermalms ledare som hade filmat kantbollen kom med den briljanta idén att spela upp filmsekvensen för domaren blev han överöst med glåpord och idiotförklaringar av morsan vilt uppbackad av VIK-bänken. Östermalmsledaren orkade inte tjafsa emot utan lät det vara och ynglingen fick setet.
Nästa set lekte Roger hem men i skilje tröt orken och ynglingen vann med 11-6.
Hur det hade gått om korrekt domslut att givits vet ingen, men Roger är inte direkt känd för att tappa 10 lika.

I dubblarna efter vann VIK och sedan lämnade Roger w.o. p.g.a. en sträckning han ådrog sig. Därmed blev det endast 8-4.
Inte hela världen men det mest irriterande är att halvpsyk till föräldrar får härja och bete sig som svin utan att domarna eller matcharrangören vidtar några åtgärder.
Bland annat klappade hon konstant på ”fel” bollar typ nätrullare och kantbollar.

Tack för inlägget skickar Pingis anger management bloggen till lagledaren för Östermalm. Kanske någon från Orminge, Tyresö eller Södertälje som vill kommentera samma serie med sina intryck och ett eget inlägg?
Kvoter:
Ankarcrona 9-1
Märlin 9-3
Lagerfeldt 4-1
Okic 4-4
Rogelm 1-1
Öhman 0-3

16 kommentarer:

Anonym sa...

lägg in lite filmer från helgens spel! :)

Anonym sa...

kvoterna stämmer ej.

Anonym sa...

Fel i inlägget, Ankarcrona torskade inte mot Collin och han fick 9-1 i kvot.

Anonym sa...

en sak e säker domarna sög ordenligt ja menar bladvändarna! ja såg en spelare isödertälje fick gult kort för han gnällde på domaren fast södertäljespelaren han hade rätt!
gubbarna från boo fick kasta upp bollen hur kort dom ville torka handuk mellan varje boll när spelaren sa till domaren fick han gult kort! bättre kvalite på domarna ps det var inte bennborn som klagade för han kastar inte upp bollen heller men ändå!

Anonym sa...

nån som vet vilken yngling lagerfeldt förlorade mot?

Anonym sa...

Suger Bennborn pung?

Anonym sa...

Han mötte marcus pettersson

max sa...

Kvoten redigerad..

Anonym sa...

Östermalmsnytt ringde upp mig idag och frågade hur det hade gått i helgen. Jag sade att vi sopade rent lite oväntat. Journalisten replikerade då snabbt "Vad har hänt med attityden!?"

max sa...

Ja verkligen..

Det var ju knappast oväntat från mig då jag tippat Östermalm i topp.

Södertälje framstår som det farligaste hotet, kanske det enda hotet?

Anonym sa...

Vi vill se kantbollen!!

max sa...

jag ska be Jocke om den men den är tydligen så pass stor den filen att han måste bränna en skiva.

Anonym sa...

Kantbollen finns på ett kasettband och alltså inte digitalt.

PokerRoom sa...

Att Östermalm går in och dominerar var kanske inte helt oväntat med tanke på spelarunderlaget. Vi bör ändock ha i åtanke att snacket i omklädningsrummet tidigare säsonger innehaft samma visionära, euforiska inställning men resultatet har legat betydligt närmare sanningen än i våra utopiska fantasier. Vad som denna säsong kan stjälpa vår anstormande fregatt tycks för mig i dagsläget vara lika frånvarande som föregående säsonger men framtiden har sina svar...
Det jag kan säga är att vi nästa sammankomst kommer vara, om möjligt, än mer tränade så ta er kvarvarande tid i akt, pojkar...

Mvh den kände

max sa...

The Mighty one has spoken.

Anonym sa...

Halleluja...stämningen i laget är nånting utöver det vanliga, skratt, positivitet, kämpa vilja och ett avslappnat sätt att hantera allt som har med seriespelet att göra kännetecknar Östermalms BTK.
Va på väg till flera föreningar förra året, men insåg att det inte finns många föreningar som har den sammanhållningen idag.

Go Östermaaaaalm