lördag 22 september 2007

Mätt och belåten

Nyss hemkommen från en bättre middag. Sushi, vitt vin och lite sake på det och sen mår man som en kung. Har ni inte varit på RAW så prova stället, ni kommer inte att bli besvikna.

Nåja..

Elit i Ängbys höstpool, ja, var ska jag börja?

Klassen på tävlingen var inte så där jätteimponerande och på förhand så gissade jag att finalen skulle stå mellan Kassakon och Serven.

Serven började trögt och vann en riktigt tight match mot Wille Svedberg i skilje men ännu värre var det för Kassakon som kom i underläge mot klass 1 vinnaren Héctor Berrios med 2-0 och 9-6. Då började jag tvivla på mina tips.

Det visade sig dock att rumänen inte var riktigt igång ännu och när han väl piffade igång så gick det bättre för honom och han vann välförtjänt över Héctor. Vad det gäller Serven så har ha tydligen bara tränat ett par pass de sista månaderna och han såg lite trög ut ibland.

Nåja, vi snabbspolar till slutspelet.

Haren vispade ut Héctor i åttondelen. Johan Rosenberg torskade lite oväntat mot Pierre Lönn. Gurra Ericson som höll på att åka ut i poolen förlorade med 10-12 i skilje mot Tobbe Bergman där det var några sjuka turbollar i slutet av matchen åt bägge håll.

Kvartsfinal 1
Otto mot Pierre, missade stora delar av denna match men Otto verkade efter matchen nöjd med resultatet och tråkade igång Robin Morin om att Robin aldrig vunnit mot honom. Sedan fortsatte han med sitt trash-talk mot Gurra, Bla bla bla. Otto vann i alla fall.

Kvartsfinal 2
Robin vann med 3-1 mot Haren som inte riktigt hotade Robin. Såg stabilt ut från Robins sida när han väste bh efter bh.

Kvartsfinal 3
Jesper Hedlund som slagit ut Aidin Ostad hade inte en chans mot Teknik som med sitt stressiga spel tvingade lillkillen till för många misstag.

Kvartsfinal 4
Tobbe snodde första set mot Kassakon och använde Johan Rosenberg som vattenpojke och hunsade runt med honom på ett riktigt bra sätt. Kassakon spelade upp sig och Tobbe förlorade tre raka efter att ha tagit första. 3-1 till Kassakon.

Semi 1
Otto spelade upp bollen med skruv i Robins bh och Robin missade för mycket dessutom klampade han runt alldeles för lite med fh för att störa Otto. Otto vann ganska enkelt med 3-1 efter en väldigt dålig match med tråkigt spel.

Semi 2
Kassakon blev inte så stressad av Teknik så det var inga större problem innan den andre finalisten var klar.

Final
Kassakon var mycket bättre och vann enkelt mot Otto i en match helt utan nerv. Otto klagade lite på sin motspelares servar men annars så var det återigen en uppvisning i rumänens fina öppna spel. Hans vindruta är riktigt schysst och han är en grym bh-loop både nära bordet och från långdistans. 3-0 till Kassakon och ännu en turneringsseger.

Klass 1
Héctor vann finalen med 11-9 i skilje mot Tran som i sin semi slagit ut Jesper Berglund som i sin tur slagit ut Haren vilket får anses meriterande av Berglund som har blivit mycket bättre på sistone. Héctor slog ut Teknik i sin semi och det var kul att se denna kille från Puerto rico. Han spelar inte så hårt men han är väldigt säker och har ett snyggt spel, han skulle dock behöva en bättre klubba till forehand för att vara riktigt bra, han kan bli flipp eller flopp i superettan.

Klass 2
Jocke åkte så det stänke om det i poolen. Perham Safai vann.

Klass 3
Perham vann även här.

Klass 4
Steiner vann inte, men det gjorde säkert någon annan?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle vara kul att se Max i klass 4 och se om han lyckas gå vidare från poolen.

Anonym sa...

Ja,det stämmer Max. Skadade mig redan i första matchen. Märks att man börjar bli gammal... :-)

max sa...

Om det blri klubbresa till Sunsvall så lovar jag att spela såväl klass 4 som klass 3 bägge dagarna och då kan kanske tom jag vinna en match.