söndag 23 september 2007

Ironi eller okunskap?

Pratade lite som hastigast med Pierre Lönn i kön till kiosken igår. Han frågade om jag slutat lira helt och jag svarade att jag faktiskt tränat ett par gånger nu. Då sa han något som fick mig att fundera.

-Oj, om du börjar träna igen så blir du farlig.

Är han så ovetande om hur dålig jag är nu för tiden eller är han mästare på dold ironi?

Att jag aldrig släppt set på honom kanske fördunklar hans sinne något, vad vet jag?

8 kommentarer:

Anonym sa...

max du ska få ett enkelt svar på din fråga för tio år sen hade du ett fint o bra avigt spel va himla svårt o spela mot skulle funka bra nu med om du tränade lite mer kanske o tävla lite så skulle du komma upp i min halvkassa spelstandard om du nu e så dålig som du säger! rolig blogg föresten ha det bra!

max sa...

hehe.. 10 år sedan, är det så länge sen.

Kanske skulle träna lite då för att se om man kan pressa dig i framtiden, högst otroligt enligt mig själv och min defaitistiska syn på mitt egen spelstandard.

Anonym sa...

Kan med säkra källor meddela att pirre inte vet vad ironi är för något (mao är han världsmästare på att dölja det)

Anonym sa...

nånting har man lärt sig under åren ödmjukhet e underskattat! varför vara som många andra ha en kaxig o stöddig underton att man vill framhäva sig själv ligger inte i fatet för mig! det hjälper också i mina matcher mot bra spelare! men tvärt om mot spelare på lägre nivå! ja spelar för det e kul o hålla på o skoja me folk om hans eller hennes spelstandard får andra göra!

max sa...

jag skojar gärna om andras spelstandard det kan man göra som sämre spelare inte som en bättre spelare.

Anonym sa...

Var försiktig när ni skämtar med Jocke Melon, han vet nämligen inte vad ironi är...

Anonym sa...

Hahaha Jocke Melon blöt som en vattenmelon

Anonym sa...

haha Jocke melon... har hört att han ringer till stiga som en galning för att få special stommar.... den killen verkar ha avverkat en och annan stomme....