söndag 2 september 2007

Ropen skalla, Sebbe värst av alla!

Nu är den är bloggens första omröstning avgjord och efter en trevande inledningen så tog vinnaren kommandot och ökade sedan hela vägen in i mål.

Det var till sist 36stycken röster som fördelades ut på de femton personer som var nominerade. Slutställningen blev följande:

  1. Sebbe Hedlund, Spåret, 12röster, 38%.
  2. Thomas Bennborn, Söötälje, 8röster, 22%
  3. Aaron Andersson, Enig, 5röster, 13%

Ett stort grattis till er tre denna utmärkelse har ni sannerligen förtjänat genom en gedigen insats i hagen år efter år. Glöm inte att det är era med och motspelare som röstat fram detta resultat och ingen subjektiv uppfattning.

Redaktionen kommer under säsongen att försöka komma i kontakt med någon eller några av dessa för att stämma av hur de känner inför detta resultat.

Bra jobbat allihopa, fortsätt nominera för hårdast slag till och med imorgon kväll då det kommer en ny omröstning på bloggen.

Väl mött!

5 kommentarer:

Anonym sa...

i ett sammandrag i västerås i våras ville sebastian silver/nordmark gå ut och göra upp med motståndaren i västerås efter att han ossat på en kantboll! HAHAHA!

max sa...

Ändå fick han inga röster om vem som är osportsligast.

Sebbe tar ingen ingen skit och det uppskattar den här redaktionen de merde!

Anonym sa...

Tar ingen skit? osportsligt, stört, kul för dig om du möter en f.d slugger som ossar sönder kantbollar sen spöar skiten ur dig, civiliserat, och du skulle nog "upskatta" det då. Kanske värt att lägga på minnet...

max sa...

Jag har såväl ossat och såväl blivit ossad.

En av mina roligare matcher var mot Lindh från eskilstuna. Ha och jag ossade bra mot vranadra i ett par möten, vi vann ungefär varannan.

Att jag blir spöad skiten ur bekommer mig inte i längden men däremot visar jag hellre känslor än förlorar och går därifrån med mössan i hand som en jävla förlorare.

Det är skillnad på att förlora och att vara en förlorare kära anonym, likadant som att det är skillnad att stå för sina åsikter och inte.

Anonym sa...

Max! du kan ju kolla med Bennborn i helgen vad han tycker om resultatet! Skulle vara kul o höra vad han säger