fredag 9 maj 2008

Matildas vinst

Matilda Ekholm klev idag in i hagen och hon hade en för henne ganska ogynnsam lottning med en deff från Moldavien.

Matilda som dock slipat formen mot en av bloggens läsare som är en känd deff var dock förberedd på det motståndet.

Matilda spelade stundtals riktigt bra mot deffen och med lite bättre mellanspel så hade hon kunnat vinna lätt. Nu blev det onödigt hårt men hennes starka psyke på slutbollarna i seten gav henne många viktiga bollar och till sist segern.

Matilda har en fin smash och skulle med rätt träning vara riktigt bra mot deff. Hon spelar stundtals felfritt rent tekniskt men hon har fel skolning och ofta fel taktik mot deff. Hon spelade idag alldeles för stereotypt i egen serve och bristen på spel mot kvinnliga deffar blev uppenbart.

En väldigt stark insats av Matilda Ekholm som kom in i turneringen i ett svårt läge och mot en för henne tuff motståndare. Starkt av henne att vända ett gäng underlägen i flera set till vinst.

Tyvärr så har jag ingen video från matchen då jag och Jens tok-klappade för Matilda på varje boll. Vi klappade alldeles för länge och alldeles för högt. Vi hördes nog ganska bra och vi fick en hel del sura blickar från andra på läktaren. Jag blev den jag själv avskyr, jag klappade på alla bollar och högt dessutom. Med få svenskar på plats så tog vi jobbet och körde allt vad vi kunde.

Heja Sverige!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hans Thalin är rätt man för henne !

boss sa...

Bra Max! Är du inte medlem i PingPong Vikings så är det tydligen dags att bli det nu!

Anonym sa...

Men ping pong puckon, ingen vill hålla på med sånt

Anonym sa...

vem e deffen??