söndag 18 maj 2008

Nya regler

Med anledning av helgens urspårande på bloggens kommentarer så har jag skickat in en anmælan på alla de kommentarer som gjorts som jag anser vara av tvivelaktig karaktær. Google som æger blogger/blogspot kommer utreda detta vidare.

Kommer också att inføra inloggning før att kommentera. Detta ger en del nackdelar tycker jag men det ger mig också en møjlighet att få bort de personer som førstør med sina påhopp.

Det behøvs endast en mailadress før att skaffa ett inloggningsnamn och du kan då vara fortsatt anonym. Det ger mig dock møjligheten att spåra den som faller ur ramen.

Jag tycker att det ær skittrist att behøva gøra såhær men det ær det som gæller tills googles utredning ær klar.

Inga mer inlægg idag med anledning av detta. Inspirationen har tagit sig en kraftig tørn.

25 kommentarer:

pierre(backhand)lönn sa...

bra max hoppas du fortsätter med denna bra o underhållande blogg nästa säsong med! synd att vissa ska spåra ur totalt:)

Unknown sa...

Jag måste instämma med Max och flera andra av oss som ser bloggen som ett seriöst inlägg i svensk pingis. Jag blir oerhört besviken av alla påhopp som varit på våra ledande ungdomsspelare, Max och resten av skiten som kommenterats på bloggen. Det vore en katastrof om Max tappar sugen och bloggen läggs ner pga all denna skit. Var ska vi som vill diskutera pingis på andra ställen än tävlingar då ta vägen?

Jobba på Max. Du har alla seriösa pingisspelare, ledare och intresserade på din sida.

// Anders fd henkesson

boss sa...

Tyvärr finns det idioter som förstör för andra. Det har ju varit varningar för att det kan bli förändringar/försämringar med anledning av idiotiska inlägg, men det hjälpte tyvärr inte.

Följden blir tyvärr nu en blogg som blir mycket mindre aktiv. Det kan dock inte hjälpas. Efter att det urartade totalt under den gångna helgen var det helt nödvändigt med förändringar.

Ge dock inte upp Max...!

grävlingen sa...

Få insperationen tillbaka, låt inte några få idioter förstöra. Din blogg är bra för pingissverige :)

Hasse Deff sa...

Helt rätt, det fanns ingen annan utväg.

HasseDeff

Hasse Deff sa...

Har du blivit dansk eller om det är norsk med dina nya bokstäver

Wilen sa...

Synd att de måste ske, men ändå rätt för att få bort en del av alla påhopp.... Hoppas gnistan kommer tbx.....

Marko sa...

Ja vill gärna veta vem som skrev att ja gilla kuk måste va en person som vill att ja ska hälsa på han på en tävling och så vill han nog fråga mig det igen öga mot öga =)

Arre sa...

Shit, vafan har hänt? Man kan ju ha sina misstankar om vem som ligger bakom detta, dock tror jag inte det är Robban utan någon annan...

lusifer sa...

tjonoz

Öhman sa...

Ja, helt klart bloggens räddning!

lusifer sa...

trisst me bloggen som kunde va rätt intressant..men jag vet att det inte bara varit pingisspelare som vart inne å lekt å skrivit skit..
står för allt me åzznor men inget mer..

lycka till max

robban

pierre(backhand)lönn sa...

trist men nödvändigt för en bra blogg:)

Arre sa...

Håller med Jocke! Bloggen är räddad! Jag må ha varit stökig tidigare men jag har kommit med mina argument och försökt backa upp dem med lite fakta i alla fall. Har varit kul att läsa folks synpunkter gällande pingisen. Hur som helst, hoppas bloggen går igång igen. Jag ska nog sluta kommentera och diskutera t.ex. folks bantningskurer för det är väl inte sånt som angår mig heller antar jag. På så sätt lär ju även flera människor bli glada. Många verkar ju ha emot mig.

lusifer sa...

trisst joke bara för att jag sa till dig vad jag vet om vissa spelare så skriver jag det inte..

Arre sa...

Max, detta är nog bloggens bästa räddning! Jag tror inte alls färre kommer besöka den bara för att man måste ha konton. Tvärtom, fler kommer besöka den för att den ständigt växer. Dock kan det komma att bli färre inlägg men de få inlägg som skrivs kommer iaf att vara seriösa!

lusifer sa...

jocke..du e inte den enda jag pratat om det med..det stämmer men det e inget jag skulle skriva här..

max sa...

Jag har varit i Norge och de har lite andra bokstäver.

Är nu tillbaka.

thompa sa...

Kanske inte blir lika mycket aktivitet men kvalitén tror jag snarare kommer förändras till det bättre. Den intresserade kommer ju att regga sig och man kan ju fråga sig hur mycket konstruktivt de som förstörde bidrog med?

max sa...

Man behöver ju bara regga sig en gång och sedan har man ju sitt nickname så det är ju inte så svårt.

Hoppas att bloggen kan fortsätta att vara så levande den nu är fast utan påhoppen.

Mizutani sa...

E detta skojj eller? det e ju Arash och Robban som bombar med skit hela tiden, sen skriver dom igen? Max se till att bli kvitt dem, konstigt att dom som tycker det e flummigt och fjantigt att lira pingis, skriver här hela tiden...

Arre sa...

Konstigt att jag är en av de första på bloggen att skriva med konto? Skulle det vara så att jag skriver skit hela tiden skulle jag inte ens skriva längre. Mizutani, jag tycker inte du borde pajkasta folk på bloggen nu när vi precis ska forma den bättre och seriösare. Dock får du givetvis ha dina misstankar. Håll de för dig själv bara!

lusifer sa...

lilla al fadji e bäzt

lusifer sa...

läget arre?

Dala Stark sa...

Keep working max