söndag 11 maj 2008

Ekholm ut

Matilda Ekholm mot Kostromina från vitryssland och en inte alls omöjlig motståndare då hon slog henne på EM med 4-2.

Spelet i denna match var helt annorlunda än vad Matilda presterade mot deffen från Moldavien häromdagen när hon van precis. Detta till trots så förlorade Matilda det första setet och kom i underläge med 3-9 i andra. Matilda gav dock inte upp utan kämpade sig upp till 10-10 lika och sedan ett par egna setbollar innan hon tyvärr förlorade med 13-15. Vid förlusten så ropade Matilda något som inte domarna förstod och det var nog tur.

Matilda vann sedan tre hårda set och spelade riktigt bra med sin forehand och matchen var som natt och dag jämfört med den dagen innan.

I sjätte set så vann vitryskan och ännu ett skilje stod för dörren. Matilda kom snart i underläge och vid 3-6 tog svenskan timeout. Poängen efteråt blev svenskans för att sedan få en dödande nätrullare emot sig. 4-7.

Matilda slet vidare och hämtade upp till 7-7 men förlorade sedan två raka varav den ena var på en smash nät-ut. 7-9.

8-9 kom efter en fin forehandloop av Matilda men sedan var oturen framme och ännu en dödande nätrullare från vitryskan. 8-10 och matchbollar. Den första vinner Matilda lätt och har nu häng på segern men tyvärr så missar hon smash fram till 9-11 i skilje och nu väntar placeringsmatch för Matilda i morgon.

Hoppas att det räcker för en OS-plats.

5 kommentarer:

Anonym sa...

var det nåt i stil med vad rajalasko sade?

Anonym sa...

Vad sa han då?

Anonym sa...

fitta sa han

max sa...

Hon sa något olämpligt det räcker så. Jag är värre än så själv, tyvärr.

Anonym sa...

Grattis till os-kvalificeringen!