tisdag 20 maj 2008

Norran.se

"I P17 möttes två stycken Karlsson, Mattias från Lyckeby i Karlskrona, slog Christoffer från Rekord från Helsingborg med 4–1 i set".

Nästa tidning att misslyckas är Norran.se

10 kommentarer:

pierre(backhand)lönn sa...

kalkonförbundet har lite problem med div 1 östra:) ska bli kul o se hur det hela slutar:) kommer in protester om sammandragsarrangörer:)
dom kommer ändra säkert o sen kommer det in nya motprotester! slutar säkert med att östra serien har 4 sammandrag i södra sverige parodi:)

pierre(backhand)lönn sa...

sammandragen spelas i norrköping linköping södertälje o motala! kalmar vill ha norrköpings sammandrag:) men ja vet att dom kommer gå i höjden:) själv tycker ja kalmar o enig tillhör södra sverige:)))

ellermann sa...

Eftersom det finns fler än 8 lag från region syd och öst så blir det ju per automatik att de lagen måste fördelas till andra serier. Annars skulle vi ha 4 lag i div.1 norra, 10 lag i div.1 södra och 10 lag i div.1 östra. Då känns det väl ganska naturligt att två lag från södra regionen hamnar i östra serien. Så att Kalmar och Enig hamnar i öst känns helt ok. Sen är det ju mindra lyckat att Norrköping blev tilldelat ett sammandrag och sen blir av med det (?). Men eftersom 1/4 av lagen är från Kalmar så känns det även helt ok att Kalmar får ett sammandrag. Alla icke-Kalmar-lag åker givetvis den korta sträckan till Norrköping, men rättvist är nog trots allt ett sammandrag i Tälje, två i Ö-götland och ett i Kalmar.

max sa...

Ellerman har ett vettigt resonemang.

Men vill ingen av stockholmsklubbarna ha ett sammandrag?

pierre(backhand)lönn sa...

ja vet inte max men det e osäkert om bele o aspudden ska änns vara med! går rykten om att dom funderar på o hoppa av! kostar en del med div1 o när serien e tuff som den är så kan det kosta mer än det smakar:)

max sa...

ok,

Ovanligt att inte något sammandrag i div 1 östra har ett sammandrag och dessutom jävligt surt om lag drar sig ut när vi gärna hade varit där.

pierre(backhand)lönn sa...

som sagt max rykten bara, behöver inte ligga nån sanning i det kanske nån från bele lr aspudden som kan bekräfta lr dementera:)

max sa...

hörde iofs det med aspudden redan inför sista sammandraget så...

andreas sa...

inget klart i spåret vad jag vet, men vi hade svårt att få tag i spelare denna säsong...

andreas sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.