fredag 2 november 2007

Elitseriens hemsidor

1.Rekord
Outstanding. Snygg och kaxig direkt från start med ett bildspel över ungdomar och a-lagen. Mycket bra spelarpresentationer och kommentarer från lagledare. Dessutom gästbok för den vill skriva och läsa. Mycket proffsig och den visar hur det borde se ut hos en elitklubb.

2.Falkenberg
Mycket uppdaterad. Bildgalleri och bilder på spelarna men jag saknar en vidare presentation. Trevligt med gästbok. Mycket info och dessutom ganska funktionell.

3.Halmstad
Uppdaterad och proffsig. Kul med webfråga men något fler sådana saker krävs. Dåligt med spelarpresentationer, enbart namn, trist.

4.Spåret
Saknar info om a-lagsspelarna och a-laget. Mycket information och väldigt bra uppdaterad. Massor av tävlingsinfo och säkert mycket uppskattad av de egna medlemmarna. Jag vill ha lite mer men på det hela taget en bra sida.

5.Lyckeby
All nödvändig info och lite till. Bra med info om motståndares hemsidor med länkar. saknar spelarpresentationer för a-laget men det är bra att det finns en bild på spelarna som lag i alla fall. Finns förbättringspotential även om den säkert också är uppskattad bland sina egna medlemmar.

6.Söderhamn
Uppdaterad och med info om aktuella händelser för såväl elit som ungdomar. En trevlig hemsida. Kanske värd en högre placering.

7.Warta
Halvdåligt uppdaterad. Har en egen blogg som det kommer inlägg på regelbundet. Bra spelarprofiler men att laget inte är uppdaterat sedan förra säsongen är dåligt.

8.Eslöv
Dåligt uppdaterad. Dåligt med infor. Ganska ful design av sidan. Plus för gamla bilder och lite om spelarna men det borde vara så mycket mer från Sveriges bästa seniorklubb på elitsidan.

9.Gröstorp
Genomusel och då är jag snäll.

10.Ärtemark
Höll på skriva att jag saknar ord men det är för snällt. Det är kanske den absolut sämsta sida jag någonsin varit inne på för föreningar som sysslar med elitverksamhet.

24 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att jämföra Rekords och Ärtemarks hemsidor och deras referat från senaste elitseriematchen...

Anonym sa...

Känns som Pierre Lönn går in och röstar på sig själv 5 ggr om dagen, Blir ju inte direkt en korrekt omröstning då, Roligast i och utanför hagen inte person som ser roligast ut! //Kotan

Anonym sa...

ja röstar på kjell person så kotan gå o lägg dig klockan e 2.36

Anonym sa...

Ingen Elitserieklubb men ändå.........På Västerås BTK:s hemsida finner ni ett digert videoarkiv (se menyn; länkar). Håll till godo !!!

Anonym sa...

Men va ä länkarna sörru?

Anonym sa...

Pingisfilmerna ligger på www.vasterasbtk.se (gå in på menyn länkar och klicka på Videotek). En nostalgitripp att se pingisens legendarer (J-O:s, Jörgens, Äpplets alla stormatcher bland mycket annat)!!!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Ja det är verkligen stora skillnader mellan klubbarna. Alldeles för många verkar inte bry sig om att det är nåt som pingis-intresserade vill kolla på.

Max, du kan väl ranka Superettans hemsidor också; jag gissar att det skiljer ännu mer mellan klubbarna där!

Anonym sa...

Max! Vore kul om du kunde lägga ut en röstar lista på bloggen på de som stinker "värst" i hagen?

Anonym sa...

Jag har varit pratat med och sett Piere 100tals gånger och han är inte en filur som faller under kategorin rolig, kommentaer under matcher kanske, men dom är inte menade som skämt mer som "hur kan jag lägga mot detta like när jag e årets talang".

Jag har en rolig incident, Södertälje vs Hägersten 4-5 år sen, Jesper Walmann mot Södertäljes Defensiv spelare, efter jesper varit divig under matchen, bestämde sig Deffen för att Använda "klubban"(inte Forehanden) på Jesper, väldigt osportsligt och verkligen anger management kurs i behov där. någon från hägersten som kan bekräfta? Sorry är lite off topic, Södertälje spelarna tyckte att det var helt ok, och minns själv att det snackade med överdomaren, och överdomaren gjorde ingenting, så våld e hagen e tillåtet i S-tälje.

max sa...

Som jag minns det så stängdes wahlman och Refhagen av efter denna helg. Wahlman la typ ner och Refhagen kom till NSK för att snart lägga av han med.

max sa...

Jag länkar till alla elitseriens hemsidor utom de två sämsta för de är för dåliga och förtjänar inte ens denna kritik. så dåliga är de.

max sa...

Västerås är nu också med i länklistan till höger..

max sa...

Rankar deras hemsidor vid tillfälle men inget kan vara sämre än årtekina och gröstorps, tror jag iaf.

Anonym sa...

johan janner knuffade lite på wahlman vid sidbyte inget annat! för både wahlman o refhagen höll på med sånt vissa här inne håller på med trycka ner andra för sitt eget jävla ego! vi i södertälje har alltid behandlat våra motståndare med respekt men när det går över gränsen så blev johan arg o ja förstår han om ja säger så! vi e vuxna spelare som bollar lite för det e kul vill inte ha några kaxiga ungdomar som divar sig o kallar oss för olika grejer! tex att johan e en jävla fuskspelare lr va det va ogjorde fula grimarser

max sa...

spåret visade att det inte var OK att agera som dem gjorde.

Anonym sa...

Johan Janner, altså. Der är ju smygdeffen från Alabasten, aka. AllaBadaBastu. Hur hamnade han i Tälje. Han smyger elegant runt i hagen och deffar. Rolig att se. Han kan ju omöjligt vara osportslig??

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Många pingisklubbar behöver bli bättre på marknadsföring, sponsring, kommunikation , hemsidor m.m.
Sett till innehåll, design och uppdatering m.m. är dessa Sveriges bästa pingishemsidor (klubbar):

I bokstavsordning:
BTK Rekord
BTK Safir
Falkenbergs BTK
Halmstad BTK
Höganäs BTK
Köpings BTK
Lekstorps IF
Spårvägens BTK
Söderhamns UIF
Västerås BTK

Anonym sa...

Dumheter; Köping på 6:e plats med en hemsida med så få uppdateringar... Både ex. Mariedal o Carlstad är långt före.

Anonym sa...

Klubbarna står i bokstavsordning utan inbördes rangordning !!

Anonym sa...

Från Carlstads hemsida:
"Där lägger Max Hjärn ut nya ämnen flera gånger om dagen."

Nån som varit med länge?

max sa...

Hjern om jag får be.

Anonym sa...

Bra blogg.. Måste jag bara få säga..