måndag 5 november 2007

Grattis Ägget

Pelle Hägglund är framröstad som Sveriges roligaste pingislirare i och utanför hagen, stort grattis Ägget! 43röster och 14%.

Berätta er bästa Ägget-story bland kommentarerna men tänk på att det finns barn som läser denna så ta det lugnt med vad ni berättar.

Ska ner till Helsingborg igen och kommer att låta min slitna kropp tänka ut någon ny omröstning under dagen.

Berätta på nu!

29 kommentarer:

Anonym sa...

Öland 6-7 år sedan! Pelle o vi i klubben hade varit ute i borgholm, han sov kanske 20 min i ett baksäte, sedan in och piskade ut ett flertalet seedade spelare, och då låg väl han på ett drygt helrör + bärs

Finns hur mycket som helst!

//Nordin

Anonym sa...

Ja, den resan minns jag med. Ägget sov utanför hallen under bar himmel...

Anonym sa...

Såg han lira i eskilstuna i våras.
Tror han mötte tobias höglund S-tälje när han plötsligt sa. - Det är inte bara kvinnorna som ska ha en mässa.Nu är det dax för "gubbar kan mässan". dessutom tror jag att han vann matchen!?

Anonym sa...

Sen har vi ett X antal tävliingar där pelle sovit på offentliga toaletter i hallar o krogar och gått rakt ut till matcher o spelat som en gud mot folk!

//Nordin

Anonym sa...

Nog är väl Pelle trevligare och roligare än så!

Anonym sa...

Ägget ja, otroligt trevlig och presterar alltid trots knäskador och axlar och allt vad det nu är. Ska man se en match och samtidigt vill bli underhållen med kommentarer är det Hägglunds matcher ni ska satsa på.
Grymt härlig människa!

Anonym sa...

Har väl inte med ämnet å göra direkt,, men jag har hört att Mattias Karlsson blivit avstängd från allt landslagsspel under hösten. Bla i SOC och Jvm. Nån som vet orsaken??

Anonym sa...

ja minns hägglund i eskilstuna förra helgen när han kommer fram till vårat bord o säger du ska du inte spela med stjärnorna på bord 1 istället ja titta ditt vilka spela där jo per erik o jonas nordin undrar en va han menade me den kommentaren! men ja skratta i en timme alla fall!

Anonym sa...

per hägglund slog tobbe den matchen men hägglund gick inte vidare åkte på set räkning! john nilsson slog hägglund med 3-0 o tobbe slog john med 3-0 o hägglund hade väl 2-0 9-9 mot tobbe tror ja men tappa ett set!

Anonym sa...

Ja den matchen kommer jag ihåg... 3-1 till hägglund och poolseger till mig :D.
Går man inte in i hagen med ett leende på läpparna så gör man det när man går ut, pga allt fult man får höra mellan bollarna :)

Anonym sa...

Pelle har en rolig grej att han alltid tar ett varv i hagen mellan varje boll

Anonym sa...

Vem var det som kallade pelle för trofast på öland? Det var sjukt kul

Anonym sa...

SUIF VANN IGEN NORDBERG VANN ALLA MATCHER JAPANEN FÖRLORA ALLA MATCHER!

Anonym sa...

Kolla Reprisen utav Time Out på Lörd 19.25 TV4 plus(eller finns kanske på nätet?).
Robert Gustavsson gör en sketch som en arbetslös Tony Rickardsson. Fy fan vad roligt ! Skrattgaranti ! Roligaste på länge ! HA HA HA !!

Anonym sa...

http://uk.youtube.com/watch?v=E8UKpN_ABWc

Anonym sa...

En tacker och bocker, som dom säger i Östergötland. Det känns ju lite som att fylla år! Ja, det var länge sen jag vann nåt i en pingis hage, men det här räknas väl som utanför? Men nu undrar jag om jag "alltid" ska ha en "röd näsa" när jag spelar??? Mange takk til Denmark! Ock til Norge, morsamt, eller var det morsomt! Tack för rösterna! Nu över till något helt annat. Norrtull arrangerade för ett antal år sedan en pingistävling... "Bira cup" för att vara exakt. Nu undrar jag om tävlingen någonsin kommer att bli aktuell igen? Den frågan ställer jag till Max, eller är det Herr Öhman man ska fråga? En fantastisk tävling med deltagare, som Dan Mattsson. En riktig bohem och enligt mitt sätt att se på saker, Norrtulls utan tvekan bästa spelare någonsin! Nå, hur blir det med "NYA BIRA CUP"??? Och till MAX-
"Keep on blogging in the free world"

Anonym sa...

Nån skrek! -Jag är frustrerad!
Hägglund skrek! - Jag är illustrerad! Känner mej som en seriefigur!

max sa...

Välkommen hit Ägget och grattis!

max sa...

Kan inte någon dra storyn om när ägget lirade dubbel med Fralle..?

Anonym sa...

Tjena Pelle! Minns när du vunnit Bira Cup och vi skulle åka med dig till Tennstopet för att du skulle få ditt pris, en bira var från varje deltagare. Du var så exalterad att du körde på en stor stenbumling som förstörde underredet. Minns du den incidenten Pelle? :-)

Bira Cup var en "krossen-grej" liksom Norrtullracet och det får nog förbli så tror jag...

max sa...

Nej han skulle skjutsa mig och crona och körde å en refug.

Bilen pajade och jag slog skallen i taket men garvade säkert i en vecka efteråt.. sorry att jag skrattade då men du var så trött och att missa en refug i en kurva är ju skitroligt.

max sa...

Jocke,
Inne i stan så har vi inte stenbumlingar på gatorna, det är inte fucking Oslo. :)

Anonym sa...

Jag har missat många saker i mitt liv, och vid det tillfället hade jag nog hellre varit en bil i Oslo.
Karl-Johann är en bra gata utan kurvor och refuger. Och refugee, betyder väl flykting på engelska.
Vad det nu har med saken att göra?
Men en vilsen bil i Oslo är kanske en "flykting", utan att köra på en "refug".

Anonym sa...

Jag menade en refug men jag hittade inte ordet...
PS, jag var också med i bilen.

max sa...

Var du också med? Det minns inte jag..

Minns att jag inte kunde sluta skratta på hela vägen hem med tunnelbanan.

Anonym sa...

Jo östsvenka historien var väl så att Pelle var ihop lottad med en viss Lars franklin BOO KFUM, pelle slog o slog in mot sina motståndare då FRalle kommer in i hagen och genast tar bollen och säger ingen inslagning blir det!! Pelle tittar förvånat. sen börjar matchen, frank frågar mitt i matchen; Pelle har du barn? Pelle säger ja 2 st. Fralle säger du e en sån som inte skall ha barn! Sen efter ett ar bollar till så skall pelle serva då helt utan förvarning slår Falle sitt rack rakt i ryggen på pelle!

Tror historien var så.....

//Nordin

max sa...

haha.. har inte hört storyn om inslagningen men slaget såg jag. :)

Anonym sa...

Grattis Pelle.
Alla komiker har ju som oftast en läromästare och det har säkert Pelle också. Jag antar att inspirationen kommer från den tiden då Pelle spelade i SK Frigg tillsammans med en av sydsveriges största legender, nämligen Ingolf Bergdahl. Berätta om Ingolf, Pelle.

SK Frigg har också universums bästa slagord. Håll i er nu...

"Bli pigg, spela pingis i Frigg"

/Bagaren

Anonym sa...

Hägglund kommenterade sin egen match: - Nu spelar jag spelar hafsigt! Jag borde kanske köpa en villa med hafsutsikt?