torsdag 1 november 2007

Senaste Sundsvall -95

Senaste gången jag tävlade i Sundsvall var 1995.

Jag gick till åttondelen i U20 och mötte där en Kines som heter Feng She som numera är bulgar och spelar med J-O och Jörgen, han spelar på förstabordet där i bundesliga. Då spelade han för Söderhamn.

Jag spelade då för Solna BTK och vi hade alltid en vadslagning kring alla matcher med odds.
T ex Alex Drugge mot någon gav 3/7 ggr pengarna, alltså om Drugge vann så fick man 3ggr pengarna och om den andre vann så fick man 7ggr pengarna, inga konstigheter.

Den här Feng vann sedermera tävlingen och det var inte så konstigt då han bland annat senare samma säsong krossade Figge och slog J-O. Dessutom gick han till tredje omgången på VM.

Nåja..

Oddset för att jag skulle vinna satte Fredrik Persson och han erbjöd hela sin lägenhet med alla inventarier samt sin bil mot en tia. Har för mig att Peter Arwedson tog vadet då han tyckte det var värt oddsen om Feng skulle skada sig.

4-21, 8-21, tack för kaffet.

Han vann sen finalen mot Grip med 21-7, 21-8 och släppte endast ett set över tio och det var mot en vänsterhänt kille från Valbo som jag tror hette Håkan.

Hoppas jag slipper honom i klass 4 på lördag.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Har mött honom i dubbel när han spela i Årsta, arrogant som få!!

Anonym sa...

Nu när sundsvall gick upp allsvenskan kan väll jönsson passa på att få ett kontrakt,han har ju spelat i allsvenskan med helsingborg???eller???Borde stämma han skulle väll inte ljuga om det???

Anonym sa...

fick idag lottningen till dm i södermanland va ser man jo i dubbel pierre lönn/patrik zackrisson mot topseedade jonas wilen/robert collin eskilstuna! i södermanland finns tre elitspelare o ändo möts vi i första matchen ! det roliga e om vi vinner den så vinner vi dm så säker e ja på den saken! grejen e det att man bara ska seeda 2 par när det e 16 par men olyckligtvis så hamna vi på varann direkt då kjellström/berg blev seedade före oss! résten av dubbelparen e gedigna klass2 o treor o 2 av dom paren får en dm medalj hmm men nån av oss elitspelare har inte en chans på medalj! ja vet ju i för sig att vi vinner matchen men grejen e collin/wilen tar inte medalj i sörmlands dm!

Anonym sa...

hyfsad åttondel slår alla fall vissa distrikt!

Anonym sa...

Håkan från Valbo är inte med i klass 4

Anonym sa...

För er som inte visste det så är Max bordtennisens svar på tennisens Björn Hellberg...

Anonym sa...

Citat:
"T ex Alex Drugge mot någon gav 3/7 ggr pengarna, alltså om Drugge vann så fick man 3ggr pengarna och om den andre vann så fick man 7ggr pengarna, inga konstigheter."

Sköna odds...

Anonym sa...

Kunde nån bry sig mindre,av att veta vem södertälje möter i dm?

Anonym sa...

Södertälje DM? Alltså Pierre el va du heter, vem tror du bryr sig om erat jäkla DM? Om ni möter Eskilstuna el inte WHO THE FUCK CARES!!

"Senaste Sundsvall 95" Inte södertälje DM mongo

max sa...

tagga ner..

Anonym sa...

hmm ja snackar om pingis alla fall inte om nått annat jävla skitsnack

Anonym sa...

det ja ville komma fram till i min så kallade utlägg om dm var att svenska bordtennisförbundet har skumma o dåliga regler om du inte vill läsa de så behöver du inte göra det!

max sa...

tagga ner sa jag.

Anonym sa...

varför hatar många södertälje för? skulle va kul o veta faktiskt! tycker vi e ett gäng trevliga killar som lätt går samtala med tar kanske inte pingisen på värsta allvar alla gånger men ja hajar inte va gör oss så mkt mer hatade än andra klubbar?

Anonym sa...

ja e lugn som en filbunke hoppar aldrig på nån max!

Anonym sa...

Klart man flyttar till Bulgarien om man inte platsar i sitt eget land?

Anonym sa...

jag önskar alla lycka till i helgen på sundsvall open!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Kul ..Var det F.Persson som tidigare spelade i Ängby SK, som stod för vadet?
Vad hände med honom , vi var på samma läger nån gång vill jag minnas..(Köping).
Spelar han idag?