måndag 5 november 2007

Superettan kommentarer

Måste säga att mina tips föll in väl med ett undantag och det jag missade var att Hägersten skulle pissa på Växjö med 6-1.

Mina tips inom parentes.

Carlstad-Mariedal 1-6 (2-6)
Hägersten-Enig 6-2 (6-2)
Stratos-Askim 0-6 (1-6)
ÄSK-Växjö 5-5 (5-5)
*
Carlstad-Askim 2-6 (2-6)
Hägersten-Växjö 6-1 (3-6)
Stratos- Mariedal 0-6 (0-6)
Äsk-Enig 6-4 (6-2)



Carlstad
Det blir mer och mer uppenbart att Carlstad har problem på förstabordet. Utan en förstärkning så blir det på håret mellan dem och Enig om vem som åker ur tillsammans med Stratos.


Hägersten
Hägersten utan Källberg (han lirade racketlon i helgen och måste stå över elitseriematch innan han får lira) spelade utmärkt. Sandell och Haren tar fullt. Pereira slår Wahlgren, starkt!


Stratos
Dan Hedlund har tröttnat och ska inte lira mer. Inte en matchvinst i helgen och det kommer inte att bli några poäng denna säsong om de inte förstärker vilket jag inte tror att de ar ekonomi för.

ÄSK
Ramstrand vänder 0-2 underläge mot Wahlgren och krossar honom i skilje. Tre spelare går bra men utan äpplet så måste de lira med en kille som knappt tar en match (Berrios, Restrepo, Linderoth).


Växjö
Blev de tagna av att komma till storstan? Ingen av spelarna lämnar med pluskvot, bäst Wahlgren med 2-2 och det är han nog inte nöjd med.


Askim
Ted gör säsongsdebut och vinner en av tre. Kvist och Huang fortfarande obesegrade. Äntligen så spelar Askim med två ungdomar.

Mariedal
Fortsätter att imponera. Inte det tuffaste motståndet denna helg men likväl så släpper de bara en match. Edenfall debuterar och Översjö fick vila. Rasmus tog sina medan Ojakangas fick inkassera sin första förlust för säsongen.

Enig
Comstedt blandar och ger. Claus fortsätter att vinna en hel del. Otto hade det tufft i helgen med bland annat en 11-13 förlust i skilje mot Ramstrand. Saknar en fyra och om de ska komma över strecket så behöver de sätta Wranå i träning omgående.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Känslan är att Wahlgren har stått o skitit i det o fiskat hela helgen!!! Ngn som såg Växjös matcher??

boss sa...

Jag är imponerad över din tippning!

Anonym sa...

Whalen såg väl inte ut som en kalv på grönbete direkt, tappade 10-5 i skilje mot Andy.

/P

max sa...

Tippningen gick bra får man lov att säga.

Wahlgren kanske inte tycker att superettan är så kul.