måndag 22 september 2008

Fulda

Fulda har fått en usel start på säsongen och svenskarna i laget är inte glada just nu. De har fyra raka förluster i tyska ligan och dessutom en förlust i CL.

Jan-Ove Waldner och Robert Svensson spelar tillsammans med deffen Wang Xi. Wang Xi hade förra året en av de bästa kvoterna i Bundesliga på förstabordet men nu är han helt under isen spelmässigt efter att i somras bara fått agera sparring åt damlandslaget inför OS. Tre månader utan spel mot herrar har satt sina spår på hans spel och i år har han haft det mycket tufft. Nu verkar han dock ha vaknat till och tog igår två fina matcher i förlustmatchen mot Ochsenhausen.

Jag har hört talas om ett vad som spelarna i laget ingått med varandra. De har tydligen sagt att om de förlorar två matcher till i ligan så ska de alla raka av sig håret. Sen dess så har de förlorat en match (igår) vilket innebär att matchen mellan Fulda och Jülich på lördag är lite extra intressant.

Press på er nu grabbar för nu vet pingissverige om ert vad. Är ni bra nog att vinna så är det fint nog men annars får ni ta och bita i bajsmackan och raka av er håret.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänkte tippa lite igen. Vem av zöögling o hajen har enklast mot deffen i ärtemark?