onsdag 24 september 2008

Är det inte lustigt?

Pernilla Andersson blir ny förbundskapten för damerna från och med oktober.

Pernilla som när hon spelade i landslaget hette Pettersson kommer att arbeta halvtid med landslaget och halvtid på RIGet i Köping där hon arbetat de senaste fyra åren.

Pernilla kommer att ha hand om juniorerna samt seniorerna på damsidan och det kan vara bra för dom att få en kvinna som förbundskapten och som dessutom är så meriterad som Pernilla är.

Men det lustiga är att inte svenska skrivit en rad om detta. Vi får en ny förbundskapten men inte en rad om detta. Vi får nog den uppmärksamhet vi förtjänar.

Läs mer här.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Patetiskt av sbtf
men ett mycket bra val!
Lycka till Pillan!

Anonym sa...

När skriver du om div 1 norra damer??

max sa...

Finns det ens en div 1 norra för damer?

Anonym sa...

Se: http://www.svenskbordtennis.com/Table.asp?TournamentId=53540

Anonym sa...

Kommer du skriva om de andra ettorna också trots att du fått in alla kvoter?

Anonym sa...

Svenska BordtennisförbundetSmidesvägen 5SE- 17141 SOLNA 2008.09.24

DIVISION 2 ÖSN Till Djurgårdens IF BTF och Boo KFUM, för kännedom till lagledare och övriga föreningar i division 2 ÖSN ÄRENDE: I två matcher den 20/9 2008 spelade Martin Björkryd för Djurgårdens IF BTF och i två matcher spelade Tomas Berg Boo KFUM utan licens. Enligt Seriebestämmelserna punkt 6 skall svensk spelare för att få representera förening i seriematch vara spelklar för föreningen och inneha giltig tävlingslicens. I detta fall uppfylls inte kravet på giltig tävlingslicens vid matchtillfällena.

BESLUT: Med hänvisning till punkt 8 i Seriebestämmelserna 'Ej spelklar spelare' förlorar Djurgårdens IF BTF matcherna mot Boo KFUM och Islandstorgets SK med 0-8 i matcher, 0-24 i set och 0-264 i bollar samt Boo KFUM förlorar matcherna mot Djurgårdens IF BTF och Bele Barkarby BTF med 0-8 i matcher, 0-24 i set och 0-264 i bollar. Vänliga hälsningar BENGT ANDERSSONSvenska Bordtennisförbundetwww.svenskbordtennis.com

//JÖ

Anonym sa...

a det det tro jag finns ganska säker på att det finns

Anonym sa...

någon mer än jag som reagerat på lottningen till rekords gp-tävling? undrar bland annat hur man kan seeda t.ex jimmy tay samtidigt som simon nilsson är oseedad, hj17 snackar vi om.

Anonym sa...

Mycket bra val men Pillan har väl varit förbundskapten för damerna tidigare eller?

Anonym sa...

Martin kan inte vara helt nöjd idag.

Först detta beslut pga att han saknat licens, sen AIKs kvittering på stopptid....

Eller?

Anonym sa...

Pillan vara eller inte vara men snart är det kanske dags för Svenska att lyfta blicken och nyrekrytera förbundskaptener mm utanför dem fyra väggarna och kanske även Sverige.

Anonym sa...

Hur är det med kritiskt tänkande här på bloggen? Är allt som står i tidningarna nödvändigtvis sant?

Anonym sa...

JÖ:
hur fungerar det att både Boo och Djurgården förlorade mot varandra? Att de får noll poäng var borde ju vara självklart men match, set och bollkvot då?

Fick du någon klarhet i det?

Anonym sa...

Både Boo och Djurgårn borde väl få 0-8 i kvot från matchen