måndag 22 september 2008

Vilken div 1?

Vilken div 1 ska jag börja skriva om?

Div 1 Norra finns det knappt några rapporter ifrån så den blir det inte. Den som kommenterar först får bestämma.

9 kommentarer:

Anonym sa...

östra

Anonym sa...

Hej Max!

Vill bara berömma denna fantastiska lilla kille Alexander Franzen. Jag som är 195cm och väger mina 87 pannor gick i helgen in och mötte en kille som knappt når upp till bordet och väger tydligen 35 kg. Jag hade ju hört om hans fantastiska match då han besegrade Bentsen så jag visste ju att han var bra men inte att han var så mogen och hade sån fin känsla samt spelförståelse. Hur det slutade? En absolut välförtjänt seger till unge herr "pojk" Franzén, så kul att möta en sådan talang och vad jag som sagt fastnade för var att han inte slog bort en enda boll i onödan som annars är ett stort dilemma för unga spelare.

Det var inte bara jag som föll offer utan även Ajax rutinerade spelare Almstöm och Persson fick känna på hans kapacitet.

Det kändes ganska konstigt (roligt) när jag gick fram och tackade unge Franzen för matchen. När jag skulle ta i hand så försvann han ur mitt blickfång och jag fick nästan gå ner på knä, hehe.

En mycket stor "liten" spelare, hoppas verkligen att falkenberg tar hand om honom på rätt sätt.

Kort om första sammandraget:

Det känns precis som jag förutspått att serien kommer att bli väldigt jämn. Inget lag gick fullt och enda 0-poängare var Råå (mitt segertips) men det mycket pga att dom inte hade sitt vassaste lag på pappret. Resultat kan man se på förbundets hemsida.

Hälsningar Jonas Permevik Höganäs BTK

Anonym sa...

Västa känns mest intressant då den spelmässigt är i paritet med superettan.

max sa...

Västra i paritet med superettan?

Dagens saltning. :)

De bästa spelarna och lagen skulle kunna spela i superettan men som serie överlag, nja.

Turordningen blir nu:
Östra
Västra
Södra
Norra

Anonym sa...

Norra så klart;där lirar ju solna.

Anonym sa...

Du vill alltid skryta med ditt BMI permen!Felet med mig är att jag är för kort.Perre

bossej sa...

Apropå Franzén. Etta på P13-rankingen, vinst mot Bentsen, fortsätter imponera mot betydligt mer meriterade motstånd. Ej uttagen till minikadettläger i Helsingborg. Någon som förstår7vet varför ?

max sa...

om jag förstått det rätt så är det franzén som tackar nej, varför det är så är personligt och har inget med förbundet att göra.

Anonym sa...

Franzen är mer Kadett än minikadett. given i JEM till sommaren.