torsdag 25 september 2008

Warta-Eslöv, gästblogg

Hemmapremiär för Warta mot regerande mästarna och ett förväntat jättestöd från läktarna och heltaggade spelare. Men ack så fel allt blev..

Halvfullt på läktarna och flera spelare agerade mer eller mindre uppgivet. Stefan Nilsson hade tydligen golf nästa morgon (!) vilket han prioriterade. Kalle Relfsson var återigen inte kurant vilket gjorde att Erik Tamm gjorde årsdebut i elitserien.

Erik inledde mot Kasper Sternberg och man kan summera matchen med att Erik fick 9 poäng totalt. Samtidigt stred nya asiaten Chen Po mot en som vanligt supertaggad Mattias Stenberg som såg oslagbar ut hela vägen och också vann i tre raka.

Underläge 0-2 som sedan späddes på då Magnus Månsson såg väldigt blek ut mot Johan Axelqvist och lade i tre raska med hängande huvud.

Robert Nilsson kämpade sedan ned Mattias Andersson 3-2 i en allt annan en välspelad tillställning då den alltid så sympatiska Mattias efteråt klagade på bristande träning vilket gjorde att han ville ha så korta bollar som möjligt.

Andra omgången inleddes med att Månsson var lika blek i händerna på en tänd Stenberg och 0-3. Chen Po spelade dagens mest servärda match mot Axelqvist och hade 2-o i set samt greppet i mitten på avgörande men Johan visade imponerande kyla och vände till en till slut rätt säker seger i skilje och därmed 1-5 i lagmatchen.

/teacher

2 kommentarer:

Anonym sa...

Månsson kan betydligt bättre.

max sa...

Men då ska han kämpa också.