måndag 15 september 2008

Tippa Elitserien!

Nu kan du på http://www.golfnbet.com/ spela på vem som vinner SM-guld i bordtennis!

Eslöv är givetvis favoriter med sitt monsterlag men det finns en hel del lockande odds att spela på förutom Eslöv.

För den som registerar sig på denna sida så kan man anväda sig av en "sign up code" för att få lite mer att spela för, 2 €uro för den som skriver in PINGIS som kod när ni registrerar ett konto.

Jag tyckte först att det var svårt att hitta till spelet men gör så här:
"Övrig Sportsbetting" och sen väljer du "Elitserien" i listan och i period väljer du "alla" och sedan "sök"

Under onsdagen så kommer det att finnas singelspel och matchspel på elitseriematcherna samt på förstabordssingelmatcherna.

Kul att en site gör en satsning på pingisbetting!

Eslöv
1.50

Halmstad
6.50

Falkenberg
12.00

BTK Warta
12.00

Söderhamn
15.00

Others
25.00

Mest lockande är nog att spela en kombination. Eslöv som favoriter så mer på dom och sedan så säkra upp med det lag som du tror kan slå Eslöv i en final.

Jag tror att Halmstad har störst chans mot Eslöv men också att Falkenberg och Spåret absolut kan störa dem.

Huang Dawei och Wang har en bra chans att till och med plussa på förstabordet samtidigt som Rönningborn och Olsson kan ta två på Sternberg om de spelar riktigt bra.

6.50 lockar en del.

*

Spårets förstabord kan pressa Axelqvist rejält och jag tror att Äpplet kommer att ha det ganska lätt gentemot Sternberg. Wall har god chans mot Sternberg men desto tuffare mot Stenberg där han haft matchbollar men aldrig vunnit, än så länge.

25.00 är ett mycket spännande odds.

*

Falkenberg har ett mycket intressant lag där Nilsson och An Shu har fina chanser upp på Axelqvist samtidigt som Rydén och Asmussen är ett av de starkaste andraborden.

12.00 är ett finfint odds.

*

Eslöv har det absolut starkaste laget och när jag säger att lagen ovan har en chans mot axelqvist så ska man komma ihåg att Axel är näst högst rankad i Elitserien efter Guo Kai. Att man dessutom har en av förra säsongens bästa förstabordsspelare på andrabordet i Stenberg tillsammans med stjärnskottet från Danmark Sternberg gör dem till klara favoriter.

Det som oroar är alla de olika kinesiska turneringarna och dylikt som kanske kan drabba Guo Kai.

1.50 är ett givet spel för mig i alla fall.

Jag vill absolut påminna er om att inte spela för pengar ni inte har råd att förlora.

4 kommentarer:

Anonym sa...

kan någon svara på hur det blir med pingistv ????

Anonym sa...

har registrerat nu o skrev in sign up koden PINGIS men inte fått pengarna 2 euro. kommer dom sen eller måste man göra nåt mer? hur lång tid tar de innan man får dom?

max sa...

Kontakta dom, det är nog lättast.

Anonym sa...

Hej
Jag skriver ang. bonusen på 2 EURO hos oss på Golf´n Bet. Det fungerar på följande sätt: Alla som blir kunder hos oss och gör en insättning får sin bonus insatt inom 1 vecka på sitt konto. Kul att ni gillar att vi har med pingis på programmet och hoppas att ni gillar vår sida. Välkomna som kunder hos oss. Mvh Stefan Golf´n Bet