onsdag 30 januari 2008

AN(shu)ger

Lite om An shu var det ni ville ha. Sen finns det den där historien om axel också men den har jag inte hittat något om. Tipsa gärna.

Läs artikeln här eller en annan här.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Han gjorde samma sak borta mot Lyckeby, den där plattan verkar sitta förbannat snett...

Anonym sa...

Det vissar återigen, vilken nivå domarna håller. Det är väl självklart att det är rent regelvidrigt. Om man inte är nöjd skall reservracket fram.

Anonym sa...

Är det e kinesiskt supermove för att störa motståndaren?

Själv hade jag snarare stärkts av att liraren på andra sidan hade problem med huvud och rack!?

Inget jag kommer att prova med 9-9 i skilje:-)

Anonym sa...

An Shu tar bort sin platta och sätter på den igen vid ett flertal tillfällen. GULT KORT, RÖTT KORT och vunnen match för Stefan Nilsson. Klockren domartabbe!
Förbundet måste ha koll på reglerna. Domarna är SBTF:s representanter vid elitseriematcher. Varför dömer inte en del domare efter regelboken? Vi kan lika gärna ha egna ungdomar, föräldrar eller pensionärer som domare. Det blir billigare för klubbarna.

Anonym sa...

An Shu borde lära sig reglerna efter många års spel i Sverige. Hans uppförande, psykningar, "torka svett på racket i avgörande lägen", fördröjning av spelet, gå över till motståndarens sida och torka handen, m.m. Kan ingen sätta stopp för hans dåliga uppträdande nån gång? Domare eller ledare i Falkenberg. Detta har pågått i många år. Nu får det vara nog!

Anonym sa...

Reservracket får endast användas om man icke medvetet skadat det första. Domarna måste godkänna bytet. An Shu byter plattor under matcher, senast mot Axel i Eslöv. Att dra bort och sätta dit gummit under match utan tillåtelse från domaren räknas som byte av platta. Ge An Shu en skriftlig varning från SBTF:s regelkommité. Upprepas detta igen så är det avstängning nästa eller flera matcher.

Anonym sa...

Enligt Dick Torstensson i artikeln i HN så gjorde An Shu likadant när Warta-FBTK möttes i höstas. Helt fel. Han drog inte av någon platta. Han bara yrade runt, fördröjde spelet och störde som vanligt. Den gången blev han varnad av domaren. / Pelle i Warta

Anonym sa...

Vad var det som hänt kring Axelqvist som Max inte hittade något om?

Anonym sa...

Vad har hänt med våran Pierre Lönn?

Anonym sa...

Den goda dojjan gjorde likadant mot Spårvägen, slet av plattan och satte på den minst två, tror tom det var 3 gånger i samma match. Men,vem bryr sig? Varför klaga på det? Jag gick mest runt och mös för att han verkade ha problem med sitt material:)

Anonym sa...

Schlager förlorade på detta i Europa top 12 för ett par år sedan då han ville byta rack men inte fick för domaren, då racket inte var skadat. Han tog det då i egna händer, o slog sönder det mot bordskanten. Avsiktlig skada av racket tyckte domarna och dömde direkt matchen till Boll.

Anonym sa...

Synd att vi inte har bra klass på våra domare i elitserien.

Anonym sa...

Fallet Axel-An Shu:
Det stämmer det där om platt bytet.
Axel hade 11-7 i 1:a samt 7-4 i
2:a då detta inträffade.
Det som senare kommenteras i Hallands Nyheter 19/12 är att något hände i korridoren mot limrummet efter d e r a s match. Vad som hände är Falkenberg medvetna om.
Fråga:
O m något allvarligt inträffar, som domarna ej ser/uppfattar, men där felande spelares klubb känner till vad som inträffat-är då inte denna klubb skyldig att anmäla till förbundet, om förseelsen ?
Jag vet inte !