onsdag 30 januari 2008

Thunström svar del 2

Här kommer del 2. Håll till godo. Del 3 ikväll.

6. Vem anser du vara den som tillförde landslaget mest under din ledning, var det storstjärnorna (JO jörgen mm) eller var det någon annan som du inte kunde avvara?

Jag tyckte att alla tillforde nagonting speciellt under mina ar som Forbundskapten. Dock tycker jag att Jorgen Persson’s spel i LAG ar underskattat, i alla fall nar jag var Forbundkapten, var han ”bank-papper” nar han spelade. Utan Applet’s vinst mot Gatien i VM 93 hade vi kanske aldirg vunnit LAG-VM 91, kanske ocksa lite glomt.

7. Vem är din favoritspelare? Idag? Svensk och utländsk.

Har ingen speciell favorit-spelare, a andra sidan var det ju 1: parkett nar J-O var riktigt i ordning, det var en upplevelse.

8. Kommer du någonsin att arbeta med svensk pingis mer?

Vem vet vad framtiden har framfor sig, jag har i alla fall ett sommar-hus i Sverige, sa det kanske ar borjan?

9. Är det rätt att förbjuda glasnabben eller ska spelarna lära sig spela mot det istället?

Vet ej vad glassnabb ar, skall jag veta det?

10. Man hör ju ofta att gårdagens landslag var bättre fysiskt tränade än dagens. Vem tyckte du var den bäst fysiskt tränade landslagspelaren under 80 och 90-talet i styrka, kondition, smidighet osv.

Svar fraga, vad jag TROR mig veta dock ar att vi tranade hardare och battre an dagens landslag, i fraga om bade kvalitet och kvantitet.

20 kommentarer:

Anonym sa...

ryktet säger att mattias översjö är bortplockad i sok satsningen för dåligt uppförande i matcher och sidan om. vad säger ni om detta?

Anonym sa...

kommentera det själv istället för att sprida skvaller

Anonym sa...

Att han inte blivit uttagen ex. till Safirs borde väl bero på att han inte kunnat tränat så mkt pga. handskadan. Hans uppförande är enormt mkt bättre än för nåt år sen o är väl nu inte sämre än andras.

Anonym sa...

Falkenberg borde iaf plocka bort An Shu för hans uppträdande och sätt är sämre än andras.
Skäms Falkenberg !

Anonym sa...

Vad har han gjort? Har sett honom ett par ggr i år och då har det inte varit något. Har du en viss agg till honom, eller?/BJ

Anonym sa...

Grattis Max, du har verkligen komit upp dig, intervju med ikoner mm. Riktigt skoj, dags att byta klubb?
Gissa från vem?

Anonym sa...

hej

Anonym sa...

översjö var iaf bättre än någonsin i helgen..fullkomligt krossade törnqvist och pan jiahua med 3-0, hade sen matchen mot oja i final i 20 men la 12-10 i skilje, vann 17 dagen innan, rätt ohotad. exemplarisk både i och utanför hagen och ställde hela helgen upp med hjälp i sekretariatet och då extra domarinsatser behövdes. hoppas han kan ta ett par kliv nu och på allvar bli en bra seniorspelare

Anonym sa...

J-O !!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

fan asså..tänk om J-O skulle göra en OS-satsning! Han slår ju toppspelare gång på gång i tyskland osv. utan att träna någonting knappt. tänk om han skulle börja löpa igen och köra ett par pingispass extra i veckan så skulle han vara vårt största hopp i peking. 2000 var han uträknad o blev 2a, 2004 var han ännu mer uträknad men gick ändå till semi..J-O är ju trots allt regerande OS-semifinalist, han var bäste europé på senaste OS!!
Max, dra igång en "J-O till OS kampanj"

btw, han vände 0-2 o 3-9 till seger mot Jens i europacupen:)

Anonym sa...

Ang Shu:
Läs Hallands Nyheter 19/12-2007.
Fråga gärna Falkenbergs spelarna vad som hände vid sidan om pågående match.

Anonym sa...

Läs o läs skriv vad han gjort istället!

Anonym sa...

Översjös uppförande är skamligt. Tror ni Kristian Karlsson tycker det är roligt att spela dubbel med han när Översjö gestikulerar efter näst intill alla bollar som Kristian missar... tror inte direkt Kristian blir bättre av det.

Anonym sa...

Översjö är en klart mycket större talang en KK. KK skulle inte vara där han är idag utan Anders Karlsson hjälp. Då Anders var förbundskapten för kadetterna så var väl det inte helt oväntat att han valde att satsa på "sin" spelare. För det fanns ju flera större talanger en KK bland 91:or och 92:or i Sverige för några år sedan. Men jag får ju också erkänna att Anders kanske inte gjorde fel heller för nu tillhör ju KK en en av Europas bästa juniorer. Men snart är Mattis Översjö nog ikapp (tror och hoppas jag)

Anonym sa...

Frågan gäller inte om Översjö är en talang eller inte. Kan han inte hantera sitt uppförande kommer han inte att komma till toppnivå, talangen till trots.

Anonym sa...

Tyvärr så är Mattias Översjö varken bättre eller sämre än någon svensk ungdomsspelare på elitnivå gällande humöret. Tyvärr är det så bland de allra flesta svenska landslagspelare och även på seniornivå. Kolla på Jens Lundqvist, han är ju inget direkt föredömme för den svenska ungdomseliten. Nä bättre positivt tänk och bättre kroppsspråk vill jag se blamd flera svenska landslagsspelare för där ligger Sverige långt efter flera Europeiska och Asiatiska länder

Anonym sa...

du som skrev om kk fick förtur i uttagningar av anders karlsson är ute och cyklar. när kristian var kadett så var inte anders kapten. han hade slutat flera år tidigare.peter b var kapten för 89orna och linus för 90orna och chippen för 91orna.verkar inte ha full koll.

Anonym sa...

Thunström:
"Utan Äpplet’s vinst mot Gatien i VM 93 hade vi kanske aldrig vunnit LAG-VM 91, kanske ocksa lite glomt."

Hur kan man avgöra VM 91 två år senare?

Anonym sa...

Synd att Kalven blev uttagen till ett landslagsläger ... han blev ju inte lyckad .... Eller ?
vafan 4 medaljer på ungdoms EM och juniormästare i tyskland.. kan väl vem som helst klara. Skäms Anders att du tog ut han!!

Anonym sa...

anders karlsson har aldrig varit förbundskapten.