onsdag 16 januari 2008

Kebabkungen från Minsk

I Västers så spelar det en vitryss som heter Dimitry Davidovich. Nu är det så att han älskar kebab och nu pratar vi ÄLSKAR. Inte älskar så där lite grann utan verkligen har ett behov av det. Han har tyvärr ett stort problem med denna kärlek, den är relativt obesvarad, iaf om man ser till dess tillgänglighet för stackars Dimitry. Det finns inte så många kebabställen i Minsk där han kommer ifrån.

Så när Västers spelar sammandrag så måste de äta kebab på lunchen så att Dimitry blir nöjd. Han mår inte bra inombords, han börjar skaka och blir så ledsen att han inte kan spela, så Västers äter ALLTID kebab på sammandragen. Bara där tycker jag att det är ganska kul men sen så hörde jag att han gillar kebab så pass mycket att han fryser ner kebab (hela med sås, sallad, bröd och allt annat) och tar med sig hem på flyget.

Det tycker jag att ni ska tänka på nästa gång ni äter kebab.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt kul.....hahahaahah

Anonym sa...

Haha! Bloggen vet allt! :=) Lite mer info om kebaben: Kebaben äter han alltid utan lök. Och de han tar med till Minsk är utan sås. När han bodde i Motala dubblades omsättningen på Pizzeria Napoli. Drömmen är nu att starta upp Minsks första Kebab-hak. Hör av er alla villiga investerare!

max sa...

Sjukt kul!