måndag 21 januari 2008

Resultat från elitserien

Warta-Rekord 1-5
Om inte Warta rycker upp sig så kommer de att få problem att hålla sig kvar. När Stefan Nilsson inte vinner över Petersen och andrauppställningen inte levererar så blir det tufft. Rekord var bättre från start och vann enkelt. Warta har haft oflyt med sin värvning av sin kines som de själva rankar som sexa i laget efter såväl Tamm som Hedram. Det kanske inte alltid är bra att köpa grisen i säcken?

Lyckeby-Eslöv 0-5
Efter 10 års frånvaro från Elitserien så var Jens Karlsson tillbaka i elitseriehagen idag. Jens mötte Kasper Sternberg och fick ett set men det var allt. Matchen hade kunnat få lite nerv om Lyckeby hade vunnit de två första matcherna i skilje istället för att förlora. Varga föll med 13-11 mot Zhao Peng och det känns som ungraren inte riktigt får till det. Lyckeby ligger risigt till men har ett bra schema kvar och allt i egna händer.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Peng hade problem med Varga's serv.

Anonym sa...

Såg inte matchen i Göteborg -men
* Månsson håller klassen
* Stefan Nilsson lite sämre än tidigare
* Robert Nilsson har det för närvarande tungt - men han kommer
* Fjärdemannen räcker inte till
Kanske ska man chansa med kinesen?

Kval i bästa fall för Warta!

ASKIM - WARTA om en elitserieplats - det kan bli underhållning!

max sa...

Fråga hajen vad an gillar den serven,,

Anonym sa...

Ett stort skämt att inte Peng spelar! De hade tydligen gjort upp innan Mölndals tävling att den som går längst mellan Peng och Tamm spelar mot Rekord. Peng gick längst men fick inte spela ändå. Kinesen har ju liksom inte gjort bort sig hittils och vi vet alla att nykomna kineser inte e som bäst i början. Iaf har han ett större spel i sig än både Robban och Tamm. Hur kul är det för honom att sitta på bänken nu för tredje eller fjärde matchen i följd och se de andra förlora hela tiden. 3,5,7 för Tamm mot Kristian Karlsson säger ju allt...Jag e säker på att Peng slagit honom lätt!