måndag 28 januari 2008

Eslöv-Dusseldorf

Eslöv tar emot tyska mästarna som är ett av europas absolut bästa lag. Det är kvartsfinal i CL.

Ovtcharov mot Zhao Peng i första matchen. En match eslövs kines måste vinna för att inte detta ska bli en alltför enkel affär för tyskarna. 3-0 till Ovtcharov efter att Peng hade setbollar i andra set. Tyskens servar är inte helt OK. Han lurade eslövsspelaren kapitalt med serven vid 12-12 i andra. En taktisk vinst av den unge tysken.



Nästa match som kommer att spelas är mellan Gummi och Boll. Hehe. Gummiboll! Där vinner Boll garanterat. Boll krossade Gummi. 3-0 och han gick inte riktigt för fullt även om han ser till att jobba.



I den tredje (sista?) matchen så spelar Axelqvist mot Christian Suss (39a i världen) och en nyligen petad Axel kan kanske knipa denna? Suss var vänlig nog mot publiken att släppa ett set till Axel och sedan var det ett lätt tryck på gaspedalen innan Suss susade förbi axel.



En parantes i sammanhanget är att Mattias Andersson säljer korv til de cirka fyrahundra åskådarna. Åskådarna betalade 10kr/set för att se lite världsspelare från Tyskland dominera våra svenska mästare.
Eslöv-Dusseldorf 0-3

10 kommentarer:

boss sa...

Lycka till! Men hur tufft som helst...

max sa...

verkligen..

nästa ska tydligen vara gummi mot boll. hehe

gummiboll.

Anonym sa...

"the king of ping pong", filmen har vunnit flera priser och spås bli en hit 2008. kanske något för bloggen?
trailer här: http://youtube.com/watch?v=h7GLoB2VyBA

Anonym sa...

Hur många korv sålde Mattias A?

max sa...

17st! Nytt rekord!

Anonym sa...

Fan va dåligt, 17st med tanke på ca: 400 besökare, Då får han hålla sig till pingis.....

Anonym sa...

vad körde ovtcharov för serve vid 12 lika mot zhao peng? rak snabb bh serve? ;)

max sa...

han körde sin långa förberedelse för bh-serve. Tittade upp på Peng som om det vore något fel.. när Peng tvekade skickade han iväg en lång snabb i pengs forehand som han var chanslös på.

max sa...

har jag hört...

Anonym sa...

Inte släppte Suss ett set frivilligt till Axel. Han var mycket frustrerad över förlorade bollar under matchen. Vi behöver inte strö mera salt i Eslöv's såren. Samtliga tre spelare i Eslöv gjorde dåligt ifrån sig, vilket dom är mycket medvetna om.