måndag 21 januari 2008

Glöm inte detta!!!

Bloggens läsare kommer att få tillfället att ställa frågor till Anders Thunström.

Thunström är en av våra mest framgångsrika förbundskaptener genom tiderna med bland annat två VM-guld i llag på meritlistan. Thunström var förbundskapten mellan 1990-1993. Så som ledare var han med om:

2 VM guld i lag
1 VM guld i singel
1 OS guld i singel
1 VM guld i dubbel

Thunström har jobbat för ITTF via ett fristående bolag i samband med de två senaste OS. Han har en meritlista som jag inte kan återge fullt ut men nu jag er chansen att ställa frågorna ni velat ställa till en av de stora inom svensk bordtennis.

Ställ era frågor nedan så sammanställer jag och ser till att han får dem. Sedan kommer han att svara i den mån han kan. Endast seriösa frågor tack. Svaren kommer inte att komma på uppstuds så var tålmodiga.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad tcker Du de andra toppländerna är bättre på än Sverige när det gäller:
- Organisationen i förbund och distriktsförbund?

- Arbetssätt för att låta dom bästa träna med varandra under bästa ledning och support.

- Inovationer i spelet

Anonym sa...

vad har hänt i pingissverige? skytttorpspoolen e fullbelagd tar inte in mer anmälningar :)

Anonym sa...

Berodde framgångarna under 80-talet och 90-talet på något speciellt inom svensk bordtennis eller var det bara en lycklig slump med några träningsvilliga supertalanger som råkade komma från samma land vid samma tidpunkt?

Hur kommer det sig att svensk bordtennis alltid varit så otroligt dålig på att marknadsföra sporten trots alla framgångar? Pingis borde ha blivit populärt och spelarna stora profiler. Det är underligt att intresset för pingis kan vara så otroligt lågt. Under en säsong får vi max 5 minuters elitserie-pingis i sportnytt, medan det läggs sisådär 200 timmar på att bevaka den marginella idrotten skidskytte.

Anonym sa...

2 extremt viktiga o relevanta frågor!!