måndag 21 januari 2008

Viktiga poäng!

Warta möter ikväll Rekord hemma och det är en oerhört viktig match för bägge lagen. Göteborgarna ligger två poäng före Rekord och har en något bättre matchskillnad. Att Chen Jian måste ta sina två är givet men sen kommer det viktiga matcher på andrabordet och för Petersen mot Månsson och Stefan Nilsson.

Robert Nilsson kommer spela en nyckelroll för Warta. Om han kan ta två så har Warta chansen på vinst men han kommer att få det tufft mot Eriksson och Karlsson (tror Holm vilas). Om Wartas fjärdeman (Hedram eller Peng) kan vinna en så ser det genast bättre ut för Warta.

Svårtippat därnere, lättare däruppe.

Warta-Rekord 3-5
2-2 däruppe, Eriksson två därnere och Kalven tar en.

***

Lyckeby mot Eslöv, botten mot toppen. Kan bara sluta på ett sätt och det är att skåningarna åker hem med alla poängen. Zhao Peng tar sina och Axelqvist spelar som vanligt 1-1 men sedan så tar det slut. Jag tror att Stenberg och Kabel Karlsson får det tufft mot en framgångsrik Kasper och en alltför bra Gummi.

Lyckeby-Eslöv 1-5

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det sägs att M.Karlsson inte skall spela mot EAI och HBTK???
Förhoppningsvis bara ett rykte?

max sa...

Det är sant. Han kommer inte att spela de nästa två omgångarna.

Jag skrev ju vilka som skulle spela.. tror ni mig inte? :)

Anonym sa...

Varför spelar Jens och inte Mattias?

Anonym sa...

För att slippa alla spekulationer om Mattias K spel i Elitserien.
Varje gång Mattias spelar missar han 2 dagar i skolan, i Elitserien är det 18 omg, det är 36 frånvarodagar i skolan med andra ord nästan 2 månaders frånvaro, lägg därtill Juniorlandslagsuppdrag så blir det många missade skoldagar.
Med andra ord vi vill väldigt gärna spela med Mattias varje match, men det är omöjligt, så då får vi istället välja matcherna med omsorg.

max sa...

Jens själv får svara när han läser detta.

Jag vet men det är bättre att Jens svarar.

Anonym sa...

Men ni har väl polacken också?