tisdag 22 januari 2008

Nya matcher

En intensiv period i elitserien och nya matcher idag. lyckeby och eslöv som möttes igår spelar idag nya matcher och sen igen på torsdag. Tre matcher på fyra dagar!

Eslöv-Ärtemark 5-1
Tror att Eslöv vinner lätt. Axel vann senast mot Wang Jian Feng med minsta marginal och kan han göra det igen så blir det slakt. Zhao Peng förlorar inte igen mot Guo Kai. Kasper och Gummi är bättre nu än senast och vinsten blir klar. Finns risk för en nolla i protokollet för Ärtemark.

Lyckeby-Halmstad 1-5
Med risk för att Jens Karlsson blir arg så ger jag inte Lyckeby någon chans alls här. Snake har oerhört lätt för Mårten Gås. Varga och Pan kommer inte att ha mycket att hämta mot Wang och Dawei.

Spåret-Falkenberg 1-5
Monrad lär spela om inte annat för att få Rydén och An shu på andrabordet där de kommer att ge spåret klara problem. Tror att Zögge kan slå Monrad men sen så blir det tufft och jag tror att en av "bröderna" från landslaget kommer att sopa hem sina.

Söderhamn-Gröstorp 4-4
Tror inte att Martin Nilsson spelar om Gröstorp har sin Mads på plats eftersom Nilsson var chanslös senast mot såväl Pidde som Hampus. Söderhamn kammade noll i förra mötet men det var efter tre skiljevinster så det kunde ha gått annorlunda. Söderhamn var mycket missnöjda efter poängförlusten senast och kommer laddade som aldrig förr. 1-3 däruppe men 3-1 därnere med Söderhamns siffror först. JP förlorade mot Stenberg senast och idag är han nog väldigt sugen på revansch.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kolla in på ETTU:s hemsida ang
Champions League:
http://www.ecl-ettu.com/view_new.php?id=253&l1=2&cat=2

Anonym sa...

Monrad spelar inte...

max sa...

Kan kosta Falkenberg en poäng..

Anonym sa...

Underhållande match som slutade 4-4 efter 2-4 underläge för spåret. Många skiljen. Källberg vast rysare mot Rydén. /Håkan 1 av kanske 35 på läktaren