onsdag 16 januari 2008

Slovenska

Slovenska öppna är i full gång och en del del svenskar är i farten samt en del andra bekantingar från elitserien mm.

Toppseedade på herrsidan är Samsonov och Li Ching från Hongkong. Kreanga och Chuan är semiseedade. Skulle Lundqvist vinna sin första match i huvudtunreringen (han är direktkvalificerad) så möter han nämnde Chuan från Taipei. Tuff lottning.

På damsidan så är Liu från österrike toppseedad mot Li från Holland. Semiseedade är tyska Wu och kroatiska Borås.

***

Madde Melcher åkte på två förluster och är utslagen direkt.

Marie Persson vann sin ena men förlorade sedan den andra matchen av gruppspelet mot en Lu från Taipei.

Matilda Ekholm vann sin grup enkelt och är klar för huvudturneringen, bra jobbat!

Carina Jonsson har vunnit första på wo och ska nu spela avgörande om avancemang i turneringen.

JP går vidare till avgörande kvalmatch efter ha vunnit sin grupp på bäst setkvot. Han förlorade en sjusetare mot Komac från Slovenien för att sedan vinna över fem set mot franske Danny Lo. Måste vinna en KO-match för att gå in i huvudturneringen.

PG vann sin kvalgrupp lätt över en turk och en israel. Med i huvudturneringen.

Super-Fabbe vann en av två matcher och hamnade då p åandraplats vilket inte kvalificerar honom för fortsatt spel i herrseniorer. Han kommer däremot att få spela vidare i U21 där han är med i huvudturneringen direkt.

Robert Svensson vann sin grupp lätt över en israel och en sloven, utan setförlust är starkt. Måste vinna en KO-match för att gå in i huvudturneringen.

Axelqvist vann även han sin grupp lätt efter två raka vinster över en italienare och en ryss. Måste vinna en KO-match för att gå in i huvudturneringen.

Willie Henzell förlorade tyvärr knappt med 11-9 i skilje i avgörande matchen mot Stefano Tomasi från Italien och är utslagen ur turneringen.

Kasper Sternberg Eslövs dansk vann sin grupp och avancerar en omgång han slog en av polen-kineserna (90a i världen) och dessförinnan en grek ganska lätt. Med i huvudturneringen. starkt då han på världsrankingen för u21 är 6 platser efter vår egen Ramstrand och en plats efter Törna. dessutom så har vi ju Fabbe som är cirka 30 platser före.

1 kommentar:

Anonym sa...

hur kan han ligga efter törna!? vad är det för resultat törna gjort som gör att han har klättrat så mycket på rankingen?