måndag 28 januari 2008

Flyttade matcher

Allt som oftast så flyttas det seriematcher på olika nivåer. T ex är Lyckeby på väg till Söderhamn nu för att spela match där imorgon. Det är en flyttad omgång och förra veckan så var det något annat. Standard.

I mitt kära Vasastan så försöker vi alltid att tillmötesgå önskemål om flyttade matcher men blev vägrade detsamma för inte så länge sedan. Detta ledde till att vi lämnade WO. Nog om det för nu.

Nedan i ett annat inlägg så diskuteras det friskt och man riktigt känner prestigen flöda mellan dessa två lag.

Kvibille och Mariedals BTK fortsätt gärna diskussionen nedan men håll det på en inte alltför låg nivå.

Mariedal ligger på en fjärdeplats och Kvibille på en sjätte plats. Det verkar ha blivit en WO-match i första omgången då Mariedal vägrat flytta matchen och nu vill Mariedal flytta matchen i returmötet. För er som vet mer är det bara att berätta på.

26 kommentarer:

Anonym sa...

Mariedals IK

Anonym sa...

Det är väl bara att konstantera att Kvibille inte fick ihop ett så pass bra lag att de inte kunde vinna över MBTK och försökte att lura MBTK att de inte hade tillräcklikt med folk...
Varför skulle MBTK vara "snälla" att flytta på matchen för att gynna Kvibille och själva förlora på det?

Anonym sa...

Har själv varit med om motsvarande.
Gick med om att flytta en match för att kunna ge juniorerna hos motståndarna chans att tävla - dock under förutsättning att matchen 4 månader senare under februarilovet flyttades.

När det sedan närmade sig jul vägrade motståndaren att flytta februarimatchen - dom hittade inga dagar......
Var inte glad och gick hårt åt ledarna i berörd klubb.

Men det är glömt och förlåtet...

RÅD: Gå bara med på att flytta matcher om:
a/ Datum är bestämt i förväg och datumet passar Er.
b/ Se till att berört förbund sanktionerar och godkänner flyttningarna.

max sa...

Mariedals IK är huvudföreningen besserwisser..

Anonym sa...

den som skriver att kvibille skulle försöka lura mbtk måste nog fått för lite bröstmjölk som liten.
Kolla med "er" kille i halmstad så klarnar det säkert. Skulle kunna skriva orsaken här men av respekt för de d.da så blir detta nog bäst så här.

Anonym sa...

är det nån som vet när dessa lag ska mötas? Kunde va kul o vara på plats o se eländet...kanske kunde gå o sälja entrebiljetter oxå

Anonym sa...

Gabriel Svedén säljer biljetter

Anonym sa...

nu ska jag berätta hur det egentligen ligger till. Inför första mötet så hade mariedal fått ihop ett kanon lag med spelare som de inte hade kunnat ha ett annat datum. kvibille i sin tur har bara (som dom säger) en man att komma med. nu var det lite varierande anledningar till att de inte kunde spela och ett antal var godkända. efter att två dagar innnan hört av sig till den så kallade muppen (som inte är en mupp utan i de flesta i pingissveriges ögon en utav de mest angagerade pingistränaran i sverige) fick han avslag att flytta matchen då "muppen" pratat med tränare och ansvariga i mariedal. det blev wo. som kvibille vill få det att framstå är att "muppen" hellre vinner på wo men så är inte fallet. "muppen" fick ett erbjudande att få wo mot wartaiterna men han ville spela matchen så de löste sig. nu var det så att "muppen 2" som spelar i laget ville åka på en tävling samma dag och frågade lite snällt (med reservation för att han skulle få ett hånskratt emot sig) om det gick att flytta matchen till dagen efter. "självklart ska vi fixa de för dig". Nu verkar de inte osm att matchen skall flyttas pga att många som egentligen inte borde bry sig tex du som kallar dig näsa som inte är med i föreningen mer en som max stödmedlem har lagt sig i. Om kvibille inte vill flytta matchen acepteras det, men man skall inte säga att man skall göra de innan!

Ni som inte ens skall spela och absolut inte har med detta att göra borde sluta gråta !

Anonym sa...

måste bara ha biljett till denna drabbning...

Anonym sa...

kanske kunde vara en bra programserie...typ lagfejden...
ring robban aschberg vetja.

max sa...

Hoppas på matchrapport från bägge lagen efteråt.

Ni hittar min nya mail till höger i menyerna.

Anonym sa...

vad är godkända anledningar??

Anonym sa...

inför första mötet så kunde itne kvibille få ihop ett helt lag. Både Andreas Johansson och Niklas Rönningborn var inte tillgängliga pga att dom spelat elitseriematch dagarna innan. Anders Karlsson kunde inte vara med för han var tvungen att jobba för hans kollega hade drabbats av dödsfall inom familjen. Richard Gavette var bortrest i Barcelona och Kvibilles Norrmän kunde inte resa in för matchen pga annan tävling. Kvibilles lagledare Anders Karlsson ringde då upp och frågade om det gick bra o flytta matchen vilket det inte gick för mariedal ville ha bästa tänkbara lag, vilket dom bara kunde ha på det bestämda datumet och inte på en eventuell annan dag. Så istället blev det wo och mariedal är nog glada för det medans kvibille inte kunde göra nåt åt det hela utan abra acceptera att dom inte fick ihop lag.

Anonym sa...

exakt

Anonym sa...

å så var det med det

Anonym sa...

Tycker deff att det är ett intressant ämne. Klart att man inte skall hålla på att flytta matcher. Vill man flytta en match får man fan ha en bättre anledning än att någon vill tävla.

Det känns även som att man borde kunna meddela de allra flesta anledningar i god tid, alla har väl ett tight schema så jag förstår lag som inte vill flytta matcher.

Anonym sa...

mariedal ville flytta matchen 1 och en halv månad i förväg och kvibille 2 dagar, skillnad?

Anonym sa...

igentligen ingen som helst skillnad
kötthuvve

Anonym sa...

kan väl förstå att det ibland kan vara problem att flytta matcher. Men ibland så vinner man nog i längden på att vara lite smidig o Försöka hitta en lösning som passar båda lagen.
Det handlar väl om att ha kul i lagen tillsammans o inte tvista om sådanna saker. Detta är ännu en orsak att pingissverige tappar ungdommar.

Anonym sa...

Lagen får väl se till att ha så pass många spelare som står för laget om någon eller några blir skadade eller sjuka för att få ihop fullt lag. Det kallas rutin.

Anonym sa...

mariedals firma vill möta kvibilles vid eurostop kl 11.00 matchdagen!

Anonym sa...

det kommer inte bli ngn kärlek i den här matchen

Anonym sa...

suporterbussen avgår kl 08.30 från borås (hulta torg) med 290 suportrar. Våran firma åker dagen innan för att möta dusseldorfs i köpenhamn dagen innan(halva vägen). Får se vem som vinner firma fighten, det är ju inte lika förutsägbart som pingismatchen!

Anonym sa...

hörde att jörgen ska lira för kvibille... kul för honom.

Anonym sa...

ganska svårt ni måste skriva över honom nu isf. vi har ju hage så de kvittar

Anonym sa...

kvibille har tydligen 2 hagar...