torsdag 24 januari 2008

Sveriges yngsta elitspelare

Eftersom jag vill ha lugn och ro i kommentarsfälten så får jag väl ta och skriva några rader om sveriges yngsta elitspelare.

Anthony Tran är numera elitspelare och det är mycket bra gjort med tanke på att han bara är 14år gammal. Jag är dock mer imponerad av:
  • Hans skalle i jämna lägen.
  • Hans förmåga att spela så lugnt och inte hetsa upp sig.
  • Hans förmåga att spela så bra mot vuxna, det är inte alla junisar som klarar.
  • Hans backhand, det behövs en grym backhand för att klara av kineserna i framtoden.

Men all heder åt spårvägens superlöfte som resten av denna säsong kommer att husera i superettan och vinna en del matcher för att nästa säsong vara en riktig pina i arslet (eller röven som jens karlsson sa i en radiointervju om gårdagens elitseriematch) för många av superettans andrauppställnings spelare.

Grattis Anthony!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Tran!!
Du är redan bättre än Sveriges äldste "elitspelare"

KÖR PÅ!
Hoppas att få stryk av dig på SM i år!

Anonym sa...

Tran är mycket begåvad......absolut......men tränar han tillräckligt hårt med tuff fokus och kvalitet? Om han vill bli bäst kan han bli det........om han inte vill.....blir det ingen världspelare talangen till trots. Steget från ung supertalang till seniorspelare i världstoppen har aldrig varit större !!!!

Anonym sa...

Tran får antagligen behålla detta något längre än Hedlund, som jag tror hade det i ca tre månader. Hampus Söderlund och en del andra 94:or är ju H2-spelare nu, men det kan ju gå fort om dom är tillräckligt duktiga. Detta är en bra utmaning för dom!

Anonym sa...

Såg just att Tran förlorade mot Hampus S i Top 10.

Hampus tagit 2 matcher, Tran lagt två.
Se http://www.etta.co.uk/top10/page3G1.htm