torsdag 17 januari 2008

Vinster



Robert Svensson vinner lätt över Chiang Peng-Lung med 4-1 och kommer i nästa omgång möta vinnaren av Gardos och Redjep. Bra jobb!

PG sliter till sig en vinst med 4-3 i set efter underläge med 2-3. I nästa omgång väntar Apolonia som överraskande slog ut Primorac. Jag tror att PG har goda chanser att vinna denna match också även om Apolonia är en av de skönaste spelarna på Touren. En portugis på 132a plats i världen ska inte vara omöjligt eller hur!?

Axel vinner mot grujic med 4-3 och 11-9 i sista set och går nu mot Li Ching som hade klara problem med Sereda och endast vann med 4-3. Här får Axel problem då det är dels en väldigt duktig spelare han möter (13 i världen) men jag har inbillat mig att Axel inte är så bra mot penna och det spelar denna Hongkongare.

Jens är som tidigare sagt utslagen precis som Ekholm. Fabbe jobbar vidare i U21 och vann där första omgången och möter nu en duktig polack.

Skönt med lite framgång, nu jobbar vi in en omgång till! Angående bilderna så har jag snott dem från ittf så jag måste tydligen ha med: These pictures are used by courtesy of the ITTF.

Inga kommentarer: