torsdag 9 oktober 2008

2xKvartsfinaler!

Bägge matcherna var möjliga men jag trodde nog att det skulle bli svårt för de svenska paren att vinna bägge två. Men så blev det!

Svensson/Persson mot överraskningen Jancarik/Konechy kändes på förhand som om svenskarna skulle ha en rimlig chans men jag var orolig när jag tänkte att de faktiskt hade slagit ut Samsonov/Smirnov. Det sket svenskarna i och vann i raka set. De två första seten var stenhårda men sedan small det bara till och tredje set slutade med 11-1, en stolpe i protokollet.

Lundquist/Gerell mot Tokic/Tosic som är ett erkänt duktigt dubbelpar kändes ändå som en möjlig vinst då Jens och Pär spelat ihop och väldigt bra under en längre tid tillsammans. Svenskarna satte standarden direkt och vann första med 11-5. Matchen varade i fyra set och en kvartsfinal var klar.

Så fint med två dubbelpar i kvarten.

Lundquist/Gerell möter tyvärr de av mig tippade vinnarna av hela skiten men på något sätt så smyger det på sig en härlig känsla när man tänker på hur Süss spelat i em hittills. Smyg nu grabbar smyg.

Persson/Svensson möter rumänerna Crisan/Filimon och det är en svår match men inte omöjlig. Jag vågar inte ens tippa den eller gör jag det. Jag är så ambivalent att jag inte kan bestämma mig fär någonting.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Go artikel i Helsingborgs dagblad, snacka om att kasta sten i glashus...

Anonym sa...

tänk. om. det. blir. TVÅ. svenska. lag. i semi. SJUKT.

Anonym sa...

Mm, undrar om herr Karlsson kan gå ed på att Gao Wei inte boostrar sitt rack... Rätt löjligt att påstå något sådant annars och efterson jag vet att kinesen använder det så blir det bara patetiskt

max sa...

fortsätt diskussionen högre upp..

Anonym sa...

synd att inte gerell/lundqvist hade crisan å filimon asså.. då hade de ju vart i semi