lördag 11 oktober 2008

Jens imponerar!

Jag trodde Jens skulle ha bra chans mot Crisan men att det skulle bli knallhårt. Jens började i den matchen helt suveränt och tog de tre första seten innan Crisan kom in i statistiken med två raka setvinster. Lundquist behöll lugnet och blåste på och vann med 4-2. Crisan är en riktig klasspelare och en fin skalp att slå även om denne rumän inte varit i sitt livs form under EM.

I åttondelen väntade He Zhi Wen från Spanien. Denne man är riktigt duktig han med. Svårspelad och riktigt säker är den gamle mannen (46år). Hade jag hunnit skriva et tips så hade jag tippat att Jens skulle vinna även om en vänstehänr penna är svårspelat.

Jens tappade första set men sedan var det full fart och fyra raka setvinster. Ser man till setsiffrorona och hör rapporterna från de på plats (jag missade matchen om de sände den) så imponerade Jens med stabilt och bra spel.

Nu väntar en chans för revansch för Jens mot Schlager som han förlorade knappt emot i lag för bara några dagar sedan. Två fina skalper på kort tid och en kvartsfinalplats i dubbel och fortfarande kvar i singelturneringen. Bra Jens!

Vinn den här med Jens. Bara vinn!

1 kommentar:

Anonym sa...

läste på svt-text att joel lundqvist är i kvart i pingis em. Märkligt att de ska vara så svårt att få till namnen på våra svenska pingisspelare