söndag 12 oktober 2008

Superettan omgång 4

Carlstad-Växjö 5-5
En match som kommer bli mer omtalad för eftersnacket än resultatet och spelet. Lundeteg gjorde årsdebut på Bergmans bekostnad och spelade 1-1 precis som resten av andrabordsspelarna. "Teknik" slog Åkesson men föll mot Bachstätter som i sin tur förlorade mot Tao Feng, då är det uppenbart att Åkesson slog Tao Feng i alla fall för den som hängde med i min smörja. Anders Sjöstedt vann lite oväntat två matcher och därmed inkasserade Törnqvist sin första för säsongen. Arvidsson slog den nye kinesen. Ledning för Carlstad inför dubblarna och då borde det ju vara klart då man har så pass bra dubbelspel som man har men där sprack det och man förlorade bägge och lagmatchen slutade då oavgjort. Läs mer om matchen längre ner på bloggen.

Hägersten-Kävlinge 5-5
Fynsk imponerade med två enkla matchvinster och det gav Kävlinge ett övertag med 3-1 på förstabordet då Mattiasson vann över Lindqvist men förlorade mot Cazacu. Andrabordet spelade sedan 1-1 mot varandra. Återigen dubblar som får avgöra och där klev Hägersten fram och tog bägge matcherna ganska enkelt. Tilläggas bör är att Sandell/Lindqvist denna gång spelade dubbel och att de vann. Matchen slutade därmed oavgjort.

Norrtulls BTK-Lyckeby 4-6
Norrtulls andrauppställning har problem och vinner inte mycket och då hjälper det inte att Lundquist tar två och att deras kines tar sin första vinst för säsongen. Norrtull har problem och det ser inte ljust ut för dom just nu. Lyckebys poäng här kan visa sig oerhört viktiga när vi sammanställer serien i vår.

Ängby-Askim 3-6
Aguirre som tog två mot Kävlinge fick inte vara med utan Restrepo ersatte. Kvist som började serien så fint med 4-0 har i helgen inkasserat 4 raka förluster. Greczula vann över Singh och det var Singhs första förlust för året i serien. På förstabordet var Huang som väntat överlägsen och tog sina två. Rasmussen visar inte att han är ett ankare i laget och inkasserade idag två förluster. Ericsom slog Wang med 3-2 efter underläge med 0-2. Askims förstadubbel fastställde resultatet till 3-6

Inga kommentarer: