torsdag 16 oktober 2008

CL imorgon!

Har ni koll på att det är full omgång CL i pingis imorgon?

Massor av spännande pingis att se och läsa om, inte av mig dock. Jag drar iväg i 10 dagar och kommer att ligga lite lågt med bloggandet under denna tid men som ni vet så håller jag mig ju sällan borta helt och hållet så det kommer garanterat att bli en del inlägg trots min lilla semester så här mitt i höstrusket.

Fulda-Bogoria
Bogoria vann borta mot Cajagranada där polske kinesen Wang slog Samsonov. Eftersom Fulda samtidigt förlorade mot Levallois så är de nu piskade att vinna denna match. Fuldas deff har hittat formen och blir en nyckelspelare, han ska kunna ta två även om Cheung Yuk är väldigt bra han med. Jan-Ove Waldner och Robert Svensson måste även de såklart bidra ifall Fuldas äventyr i Europa ska ta slut redan nu.

Levallois-Cajagranada
Samsonov, Gardos och Zhao Peng ska normalt vinna denna match mot det duktiga franska laget med idel toppspelare. Många spännande toppmatcher att vänta Joo Se Hyuk mot Samsonov är ju en kanonmatch!

Sterilgarda-Budapest
Jörgen är i toppform och Zwickl var het på EM men Sterilgarda imponerade i förra omgången genom att spöa tyska Frickenhausen med 3-0 på bortaplan. För att Budapest ska kunna vinna så måste hans lagkamrater spela bättre än senast.

Frickenhausen-Niederösterreich
Österrikarna är för starka. Frickenhausen måste spela grymt bra för att ens ha en chans. Steger och Schlager visade bägge två fin form på EM men Schlager är den bättre och kommer att avgöra till mästarnas fördel.

San Sebastian-Angers
Lundquist förlorade i senaste mötet av CL mot Crisan men vann sedan mot honom på EM och om Angers ska vinna så ska svensken spela bra. Inte något av de starkaste lagen här i CL.

Charleroi-Ochsenhausen
Belgarna är inte lika starka som förr om åren och Korbel och Saive blir inte bättre med åren. tyskarna har ett bättre lag rakt över enligt mig. Chuan och Crisan spelar etta och två medan Apolonia och PG slåss om tredjeplatsen. Jag tror PG lirar och vinner imorgon.

Roskilde-Düsseldorf
Danskarna är inte favoriter då det tyska landslaget är på plats. Danskar utan kineser rår inte på detta tyska lag.

Milano-Hennebont
Italienarna med MA wenge och firma Tokic/Tosic möter ett spännande lag med Kreanga och Ryu Seung Min. Kan bli en spännande match men Hennebont får bära favoritskapet helt klart i denna match.

7 kommentarer:

Anonym sa...

vart ska du?

Anonym sa...

Massor av spel på CL, Bundesliga och Elitserien under hela helgen på www.golfnbet.com! Fredagens CL finns redan ute. Glöm inte som ny medlem att skriva in "pingis" som sign up code så får du 2 euro i bonus vid första insättning! Välkommen in och spela!

max sa...

Jag ska ut på en härlig resa..

Sitter faktiskt och jobbar undan det sista och sedan ska jag packa väskan.

Mycket sommarkläder blir för vädret i Miami är mellan 26-30grader. Lite kallare i NY men där kan jag handla det jag behöver och som jag inte har med mig.

5dgr Miami och 5dgr NY.

Det är gott att leva ibland och en fruktansvärt tuff höst får ett välbehövligt avbrott.

max sa...

2.35 på Steger mot Chen Weixing känns bra. Steger är ingen demon mot deff men han vann med 4-0 senast de möttes och det ganska lätt dessutom. kryddar den med några lågoddsare också.

lirar:
Boll-Maze 1
Boll vinner varje gång och det även när Maze spelar som en demon.
1.12

samsosnov-eloi 1
enkel match.. å andra sidan så förlorade vladi senast mot wang från polen.
1.03

Carneros-Lundqvist 2
Jens visar fin form och Carneros har inget vapen mot hårdslående Jens.

1.30

max sa...

Appropå betting:

An Shu- Jon Persson 2 0-1

Gavin Rumgay- Magnus Månsson 2 0-1

Niklas Rönningborn-Jimmy Oja 1 0-1

Hade gett fina 1.925.. jävla snake.

Anonym sa...

Rumgay hade iof 6-3 i skilje på demonsson, så bettet var inte helt safe ändå:)

Anonym sa...

Kan man se CL i webben? i så fall är det gratis? Nån som vet o vill länka får gärna göra det:).


MVH // Överste Svinpäls