lördag 4 oktober 2008

Em-resultat

Sverige föll i en hård match mot Österrike med 1-3. Jens Lundqvist var den som tog match mot Chen Weixing och han var även nära mot Schlager.

I nästa match så väntade Serbien och då var Jens återigen bäst i laget och knep sina två matcher. Jon Persson fick chansen som tredjeman efter att Robert Svensson inte haft en chans i matchen mot Österrike där Gardos stod för motståndet. Jons EM-debut hade inte kunnat börja bättre och han vann över Grujic vilket till sist gav Scerige segern med 3-2.

Polen nästa och där verkar inte BLASZCZYK spela av någon anledning. Vinst mot Polen och kvartsfinal platsen är klar. Imorgon klockan 16.00 lokal tid smäller det och jag återkommer om jag hittar något bra sätt att se matchen på. Kom gärna in med era tips om hur ni tänker kolla in matcherna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Såg några matcher idag här: http://stpetersburg.ttlive.tv/, bl.a sverige - österrike och danmark - tyskland. Dock verkar inte Sveriges match finnas med på listan för imorgon, så keep looking.

Surt för Lundqvist som hade 10-8 och 11-10 i första set, sumpade det men gnuggade på. Losade en riktigt tuff duell vid 6-7 i sista som kändes avgörande.

Maze fortsätter o dunka ut enkla poäng, Boll imponerade inte men vann ändå. vad har hänt med tekniken?