lördag 11 oktober 2008

Välkomna till Stockholm!

Idag så spelar vi superettan här i Stockholm och vi välkomnar Askim och framförallt Kävlinge upp till huvudstaden. Hoppas ni alla har haft en säker och bra resa utan avbrott och förseningar. Nu hoppas vi på att inte domarna är dumma mot er heller, så at vi får renhåriga och trevliga matcher.

Ängby börjar mot Kävlinge samtidigt som Hägersten tar emot Askim. Två tuffa matcher för stockholmarna och poäng kan bli svårt.

Svårtippat då jag inte riktigt vet vilka Kävlinge kommer med. Fynsk och Mattiasson däruppe och Ramstrand och Oddsheden där ner antagligen. Ängby spelar med Rasmussen, Singh och Ericson men vem som är fyra är mer osäkert, Restrepo är nog närmast en plats då de yngre gardet inte visade framfötterna i div 1 Norra.

Hägersten mot Askim kan nog bjuda på härlig pingis. Lindqvist mot Wang är match man inte vill missa, Jamie hade ungefär 15 matchbollar på två möten mot Wang men förlorade bägge matcherna.

Kul med superettan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men idag vann Jamie en strålande match!!!

Anonym sa...

Kom igen nu och spöa Kävlinge!!!

Anonym sa...

Tack för din inbjudan.
Helgen i Stockholm har varit mycket
bra,resan från Skåne och omvänt gick mycket bra tåget var inne i tid och vi fick 2 timmar till uppvärmning,vilket inte hjälpte för att vi skulle vinna.
Mycket trevlig vistelse i Stockholm.Kanske vet inte om det var våra värdar som var trevliga eller något annat som gjorde utflykten så positiv.Kommer gärna tillbaka till huvudstaden om vi få det?
Med vänliga hälsningar
BTK Kävlinge g/m B Israelsson

max sa...

Kul att höra att allt gick bra för er Bengt!

Med värdar som Ängby och Spårvägen blir det sällan några problem. Stockholm står alltid öppet för besök från er!

Lycka till i fortsättningen!