fredag 10 oktober 2008

Anmärkningsvärt

Jag har hört att tre kända Butterfly-spons spelare har börjat beställa Boost TC från Stiga nu.

Jag förväntar mig ingenting från Stiga för att jag gör denna reklam jag gör det bara för att jag tycker att det är lite anmärkningsvärt att spelare som Kreanga, Maze och Primorac vill köra med andra grejor än vad deras sponsor får fram.

Sen att alla boostrar dessa plattor är en annan historia, för mig duger de bra oboostrade.

23 kommentarer:

Anonym sa...

borde inte Tenergy passa Mazes still ganska bra?

Anonym sa...

kanske är en dum fråga men jag är inte så kunnig.. när jag ska öppna ett konto på golfnbet så står det att det är nåt problem med säkerhets certifikat? vad det så för dej med? jag undrar asså om det är lungt om de står så eller om det är något fel?

max sa...

Jag hade inga problem med att öppna konto där och är lite osäker på vad du menar med säkerhetscertifikat.

Bäst är nog att kolla med dom som driver siten om du är osäker.

Anonym sa...

Gillar tenergy 05. Det er uten booster...

Anonym sa...

allvarligt talat tycker jag inte denna info som vidarekablas direkt fr wilen i ryssland känns speciellt objektiv.visst,smart av jonas att bounda med bloggen,ingen risk att ngt negativt skrivs om stiga mer än i diverse kommentarer f.n.. men att stiga skulle vara överlägsna valet just nu känns rätt genomskinligt..
att eskilstuna sedan på senare tid blivit kända för att ha lirare utan klubbmärke på kläderna men som byter stiga-tröja efter varje set till någon ny sort eller annan färg för att glänsa känns ju sådär stödja...

Anonym sa...

Smirnov verkar ha Boostrat för hårt, eftersom hans plattor e för tjocka:)

Anonym sa...

Sen är det inte så anmärkningsvärt att de gör det, eftersom Tenergy är för hårda för att Boostern skall kunna få riktig effekt i dem:)

Anonym sa...

Vad får jag för betyd på lookaliken Krzcewschky (lätt namn att stava till förresten) polens coach och jabba the hut?

Anonym sa...

Varför så mycket tjafs om Booster förresten? Om det inte finns en maskin som avslöjar det så kommer det alltid finnas folk som använder det, svårare än så är det inte.
Varför tycker inte folk att en fotbollsspelare är en jävla fuskare när han försöker lura domaren att det är hans inkast, hörna, eller frispark? Vilket händer varenda avblåsning. Alltså medvetet fusk för att han själv och laget skall nå framgång. Eller om t.ex. Mellberg medvetet bryter mot reglerna och gör en taktiskt fällning som renderar i ett gult kort? (vilket förövrigt är samma straff som en som limmat med speedglue och blir avslöjad av maskinen får)
Betyder det att alla fotbollsspelare, hockeyspelare mfl är usla föredömen för våra barn, eftersom de medvetet bryter mot reglerna som deras idrott satt upp, som säkert även de är demokratiskt framröstade?
Varför tror någon på fullaste allvar att pingisen skulle vara befriad från folk som tar varje tillfälle i akt för att skaffa sig fördelar, så länge de inte blir avslöjade.
De tomtar som hävdar att man kan lära sig spela lika bra utan lim, boosters osv har garanterat inte någon högre nivå på sitt eget idrottsutövande.
Min morsa märker inte skillnaden på ett boostrat eller obostrat rack, jag märker inte någon skillnad på att springa 100 meter i eller utan spikskor, en knatte märker inte om hans skridskor är nyslipade eller ej.
Men uppe på elitnivå är skillnaden enorm och om du varje år sliter för att få en bra kvot så du får nytt eller till och med bättre kontrakt så är 10-15% extra fart och skruv i ditt rack rätt viktigt...

Det är så typiskt löjligt svenskt om föredömen och sånt tjafs.
Varför regagerar t.ex. ingen på att världsettan fuskar varenda serve han gör, eftersom man inte kan se bollträffen? Ni kan ju roa er med att räkna antalet asiater i världstoppen som servar regelrätt förresten, bara att kika på Youtube några matcher.
Tror du kinesungarnas förebild heter Wang Hao, trots booster och fuskserve?
Eller heter han kanske Sven Svensk bara för att han spelar oboostrat, har en regelrätt serve, brukar skänka bort kantbollar och alltid flyger i andra omgången?

Släpp Boostern fri tills det finns en maskin som kan avslöja de som använder det!
Annars kommer det bli gnäll så fort någon lyckas prestera något om att han/hon har boostrat oavsett om personen gjort det eller ej och vi är snart på samma nivå som Cykling,Längdskidåkning, Friidrott och Tyngdlyftning.

Tack för ordet och alla ni hedersknyfflar i landet lagom...
Ni vet jag har rätt!

Anonym sa...

Bensin utspätt med raps från åkern, blanda det med tandkräm och sen slutligen vetemjöl samt vanligt trälim....Sjuk dunder-klick och den förbaskade maskinen verkar ha gått i pension...

Anonym sa...

Dom har boost tc som reservrack eftersom butterfly-gummin bara är bra med booster... Boost TC går ändå att spela med

Anonym sa...

Smirnovs racket klarade tydligen inte kontrollen och han fick köra med sitt reservracket. vet inte vad det var dock..

Anonym sa...

Borde inte STIGA som har avtal med SBTF vara förbjudna att leverera Booster nu? Låter lite som dubbelmoral om man ska vara förbundets materialleverantör att fortfarande sälja Boostern.
Yasaka har ju slutat! SBTF kanske ska byta märke!

Anonym sa...

stämmer inte!

max sa...

ursäkta anonym,
Men vad får dig att tro att jag hat någonting att göra med Stiga?

Jag har ingen relation alls till dem privat utan jag skriver bara vad jag hör och tycker.

max sa...

Den info jag har kommer inte alls från Wilén.

Info som jag har kommer från olika spelare och inte bara svenskar.

Anonym sa...

Svar till Mitzutani: Smirnovs rack hade enligt domarna inget plant gummi när dom gjorde sina mätningar, därav fick han inte spela med sitt racket. /wilén

Anonym sa...

alla gummin är boostrade redan från början, de heter ju boost tp och boost tc eller hur? hur kan ni va så tröga

Anonym sa...

2-1 till Jens

Vart hittar man liveuppdatering?

Anonym sa...

Beror det på att du inte lyckas få arschlet ur vagnen och skaffa fram en svamp att stryka ut ert lim med, Wilén???

Unknown sa...

För astt förbudet ska funka behövs 2 saker, som idag inte finns.

1) Ett kontrollsystem som kan upptäcka fuskare.

2) Ett straff som är kännbart, om man "åker fast" med ett otillåtet rack. T ex förlust av matchen.

Klart många försöker fuska om, straffet bara är att du får ta ett annat rack!

För övrigt vill jag införa dataranking omgående. Kolla bara på Danmark. Riktigt Coolt!

Anonym sa...

Till anonyma: Sponger med clips för att stryka ut limmet finns i STIGA's sortiment, men om smirnov använde de eller inte, de kan jag inte svara på. Sedan så säger jag ännu en gång, Boost TP och Boost TC är EJ förbehandlade på något sätt. /Wilén

Anonym sa...

vad menas med dataranking??