söndag 12 oktober 2008

Rysslandsäventyr, anekdot av Kristoffer Hermansson

Jo då ska jag berätta en väldigt underhållande händelse under min tid som landslagsspelare.

Jag halkade in i på ett bananskal till U-EM för ca 7 år sedan. Resan började som alla andra resor, jag gick på flyget till Moskva (Rysslands huvudstad för dom som inte vet) och gick av, MEN jag kom inte in i landet för jag hade ett makulerat pass. Så Limpan (Linus Mernsten) gick in med sin plånbok och mutade in mig i landet efter ca. 2 timmars väntetid på en bänk. Starkt jobbat Limpan!

Jag överträffade mig själv om man ska tala om prestation. Jag spelade mitt livspingis, men det fattade jag inte. För på mitt hotellrum som låg på 17:e våningen var det fullt med äckliga djur som kröp över allt. Varje morgon när jag tände ljuset i badrummet var det som om domedagen var inne för dom små liven.

Jag fångade 3 kackerlackor i var sitt glas som jag döpte till Sven, Bertil och Egon. Efter min fina fångst så var jag tvungen att åka till hallen och prestera. Men när jag kom tillbaka var glasen tillbakasatta på vasken och alla mina husdjur var försvunna. Jag blev sjukt nojjig och tänkte dom kommer typ krypa in i min näsa när jag sover.

En väl utvald kväll hade vi i landslaget lekar och dyligt, så jag berättade för alla om mina aktiviteter och imiterade mina små liv. Alla blev som hysteriska skrattmaskiner och jag var blottad :p haha. Därefter slutade jag berätta om mina husdjur och blev utsatt för en väldigt hemsk sak!

Sista på EM var banketten och den blev en oförglömlig kväll för mig.Väl dansandes på dansgolvet så kommer det fram en israel som jag slog ut i singelspelet och börjar dansa en intimdans för mig. Chockad som jag var kunde jag bara stå och titta. Det var helt sjukt! Han gav mig tummen upp, blinkade med ett öga mot mig & totalt flinade. Jag blev uppraggad av en israelisk ful israel. Men så ni inte tror något konstigt om mig så gick jag därifrån och undvek den killen resten av kvällen.

För att lugna er som fastnade för det första jag skrev så kom jag hem välbehållen, men lätt skärrad.

Jag väljer att skicka vidare till Stefan Eriksson! Även kallad Steffo.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Var inte blyg nu Stoffe, du underhöll ju oss varje samling med dina imitationer! Eller rättare sagt det var du som höll i samlingarna =) Kul var det iaf

Anonym sa...

"Konstig", Hermansson?

Det är väl inget fel att vara bög, även om en liten minoritet är det, i synnerhet israeliska bögar.

Men för att relativisera något kanske man kan med visst fog påstå att det var mer fel att vara bög för sju år sedan än vad det är idag.

Säkerligen gjorde du nog ändå rätt i att hålla dig borta från den där bögen, eftersom du trots allt förefaller ha känt visst obehag. ;-)

Anonym sa...

haha stoffe är min idol! klart skönast i pingis-sverige :D

Anonym sa...

haha man kunde ana att hermans anekdot skulle bli sjukt rolig att läsa, och han gjorde mig inte besviken :D

Anonym sa...

vem är stoffe?

Anonym sa...

Ska bli spännande att se om Mick eller ankarcrona får stafettpinnen nån gång. Då kommer ribban höjas rejält för sjuka anektoder...

Anonym sa...

Arne Anka alias Bror Duktig. :-)

Anonym sa...

Jag är medveten om vilken intrikat situation Hermansson måste ha befunnit sig i. Det enda som är värre än en israelisk bög, är en ful israelisk bög.//Kinski

Anonym sa...

Arne Anka kan inte du bara stänga av din jävla översittar stil som du kör med?

Anonym sa...

Anonym

Ett tips, eller två till dig.

Bekymra dig för dina särskrivningar och ditt förhållande till jante-lagen. ;-)