onsdag 8 oktober 2008

Dubbel på EM

PG/Jens lirar dubbel för Sverige idag och har enligt mig en guldlottning. Nja kanske inte guld men de har en bra lottning fram till kvartsfinalen i alla fall.

I första omgången möter de ett grekiskt par som inte borde vara något problem då de är deffar och det passar våra killar bra. I omgången efter ställs de mot ett franskt dubbelpar som jag tycker att man är bättre än. I åttondelsfinal, för dit kommer de, kommer Tosic och Tokic (jag blandar alltid ihop dom två) och vinnaren där möter toppseedade Boll/Süss i kvartsfinalen. Där tar det tyvärr slut för svenskarna.

Svensson/Persson har det tuffare och ställs direkt mot Bobocica/Monteiro som bägge två är duktiga singelspelare och kvalificerade sig bägge två till OS. Skulle man vinna där så kan det bli ett nordiskt möte mot Wang Jian Feng/Erlandsen från Norge alternativt så möter man Legout/Salifour. Lyckas man även där väntar Samsosonov/Smirnov i åttondelen och där tar det stopp.

Någon som säger emot?

5 kommentarer:

Anonym sa...

tror dom kan vinna 1 set om dom sätter den i deras ficka.

deffdödaren jerry k

Anonym sa...

Tosic/Tokic spelar väldigt bra dubbel ihop. De kan till och med rå på Boll/Suss.

Anonym sa...

Appråpå något helt annat. TTmaster gummina som TTEX precis börjat saluföra blir förbjudna från och med 15 oktober. Att tänka på innan ni inhandlar dessa..

Anonym sa...

http://www.ttmaster.com/Site/Common/EchangeCourrierITTF.pdf glömde länken.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=R3IfBAIyp5E