lördag 18 oktober 2008

Topp-12

Rapport fran denna tavling kommer nog inte att hinnas med fran min sida men om nagon intresserad sjal pa plats vill skriva nagra rader sa publicerar jag dom garna.

Nu dags for beachen.

22 kommentarer:

Anonym sa...

Lundholm ute ur leken i hj 20 så antar att brodd och edman går vidare (skada)

Anonym sa...

Relfsson, Olovsson, Wemmert och Olovsson segrare i pojk/herrklasserna i Väst. /Åskådande förälder

Anonym sa...

Det blev dramatik vem som skulle ta andra platsen i norr i HJ20, det blev en raffalande femsetare mellan Roslund och Edman, där Edman drog längsta strået

Fredrik Larsson sa...

Resultat samt bilder från Region Top 12 Öst finns på www.dalarnasbtf.com.

Anonym sa...

bra gjort av jonas johansson att slå mats sandell 3-0! :P

Anonym sa...

Jonas johansson är ´ju inte så bra?han e ju dålig

Anonym sa...

Arrangörerna i Borlänge gjorde ett mycket bra jobb.

Eskilstuna BTK

Anonym sa...

HJ20 i väst blev en liten rysare till slut mellan Relfson,Bergman,Höök och Brännström. Relfson slår Höök och Bergman men förlorar mot Brännström. Bergman slår Höök och Brännström men förlorar mot Relfson. Höök slår Brännström men förlorar mot Bergman och Relfson. Brännström slår Relfson men förlorar mot Höök och Bergman. Hade Bergman vunnit mot Relfson i sista matchen så hade han segrat och Relfson,Höök och Brännström hade slutat på 9-2! Starkt av Relfson att vinna mot Bergman i sista matchen med "kniven mot strupen". Vilken känsla Herr Bergman har! Snurrigt värre och härlig dramatik! /Åskådande förälder

Anonym sa...

vilka gick vidare i 15 från norr?

Anonym sa...

Ja mycket bra arrangemang, förstår inte heller hur man kan skriva att en spelare är dålig? Såg för övrigt matchen. / Åskådande förälder

Anonym sa...

Pingisen som tidigare var en gentlemannasport har blivit en sport med många fuskare idag. Jag tycker klubbledare har ett stort ansvar här. Några från Spåret hade väldigt mycket "klick" så även någon från Solna men det fanns även spelare från andra klubbar som vi andra misstänker för fusk. Dags för förbundet att göra något åt detta.

Anonym sa...

Snälla, sluta överskatta Bergman. Ytterst medelmåttig spelare lägg därtill en tråkig personlighet och ointresset är totalt.

Sjatov

Anonym sa...

Jimmy jin Och filip brodd gick vidare erik zacco reserv...

Anonym sa...

det kommer komentarer om att folk limmar, helt utan grund hela tiden. att anklaga någon för att fusk är för mig helt absurt om jag inte har en bra grund att stå på. att det klickar om racketen är inte det viktigaste inom bordtennis. bara för att detta är en ny regel så hoppar man på folk helt på måfå och hoppas man har rätt. ungefär som när den nya serve regeln kom. då helt plötsligt fuskserva alla. nu är det ganska tyst om att folk försöker tänja på gränserna vid serv. ge det lite tid och ÄR det någon som fuskar, så förstör dom ju för dom själv i det långa loppet. kanske ska koncentrera er på er egen pingis istället. så blir ni säkert bättre i framtiden!

ledare ifrån spårvägen

Anonym sa...

Nja riktigt så spåännande var inte Hj20 i väst. Bergman och Relfsson var redan klara innan sista omgången, spelade bara om segern som inte betyder någonting i regions tävlingarna.

Anonym sa...

Först och främst mycket Ros till arrangörerna av Reg Top 12 Öst. Ett mycket bbra arrangemang.
Sen till dig som gör påhopp om Klick i racket för bl. annat Spårvägare. Vad jag vet så var det ingen av de Spårvägare som spelade Top 12 som boostrat. Kan dock inte kolla om någon suttit hemma och gjort det men ingen av de som spelade Top 12 boostrar hemma och jag hörde inget ovanligt från deras racket.
Det är mycket olyckligt att det stiftas regler som inte går att kontrollera på ett bra sätt. Det skapar bara en massa spekulationer om fusk som ej går att belägga.
Tråkigt om någon blir oskyldigt uthängd.

Anders Svensson
Spårvägens BTK

Anonym sa...

jag har boostrat ida.... känns ¨rätt gött inför helgen me seriespel... hoppas ingen kollar haha... btw så har min klubb boosterförbud...!!! WOOOW

Anonym sa...

ja fuskar kan ja säga direkt kör med superblock på bh fast har rista ur namnet och ersatt med insider.
Har även beställt hem 10 liter stiga energy speed lim och så kör ja med booster tp blir ett jävla ljud.
bara ta lite deoderant och så kan ingen mäta mitt rack så nu vet ni att ja fuskar.

Anonym sa...

hahah ni är ju knasig, jonas johansson är ju grym! :D

Anonym sa...

Så dramatiskt var det ju inte mellan Edman och Roslund när Edman vann lätt i skilje medd 11-2. Måste ha varit något Roslund fans inne och skrivit Emil eller hans blåögda farsa.

Anonym sa...

varför har du inte skrivit ngt om top 12? :(

max sa...

För att jag var bortrest då och att jag inte hunnit skriva något ännu.

Men om någon vill ha med något så får de gärna skicka.

Hinner tyvärr inte med allt.. måste leva lite också.