fredag 26 juni 2009

Dagens citat

"Vi ser fram emot att få spela i en högre division, men vet samtidigt att det blir väldigt tufft"

Tony Nicklasson Mr Lessebo uttalar sig om nästa säsong i Superettan. Men vet han hur tufft det kommer att bli? Som dom säger i vissa tv-serier, seriously SERIOUSLY?? Vet dom hur 0-poäng tufft det kan komma att bli?

6 kommentarer:

Mandel sa...

Eller som dem sa till mig och arvid i luxemburg när man frågade när bussarna gick tillbaka till hotellet, "normally 5 a clock normally" !

Anonym sa...

Visst kommer det att bli tufft, det är klubben och spelarna klara med, och visst det kommer kanske bara att bli en säsong i superettan. Men just nu skiter alla föreningar på sig när det blir tal om uppflyttning så varför hacka på dem som vill spela även om man inte värvar dyra spelare?
Själv följde jag MFF under 80-talet och om jag inte minns fel så gick de nästan från lägsta till högsta serien med samma lag men när man gick upp i elitserien så byttes hela laget ut. Det blev ett par guld, visst, men var är MFF idag? Låt racketen tala istället för plånboken!

Anonym sa...

Exakt, Stor eloge till Lessebo som verkligen tar platsen. Skit samma om dom åker ner, det är skitbra gjort att vilja gå upp!

Arvid sa...

Haha, dom var inte sanna i Luxemburg :)

Anonym sa...

cyppe till lessebo?

Anonym sa...

Cyppe o Roger A i samma klubb???
skratt