måndag 22 juni 2009

Sjuk

Midsommar tog knäcken på mig och jag är nu förkyld. Alltså ingen träning för mig idag och då dessutom intet nytt i pingisvärlden. Allt verkar dött och inget rör sig. Inte ens några elaka mail om att jag är dum eller orättvis?

Vad hände? Försvann pingisen helt över en helg?

Är ni kvar?

Hallååååååå?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Passa på att träna nu Max,om några veckor stänger solna träningarna för norrtullare,du dock kanske inte blir berörd men det finns ju andra.Perre nabb

Anonym sa...

vi lever max. endast du som inte skriver vilket gör att vi är inaktiva,

max sa...

Stäner Solna träningarna för norrtullare?

Man tackar.

max sa...

jag är ensam ni är många.. lägg inte allt ansvar på en stackars sjukling som bara försöker hanka sig fram i vardagen med en enkel blogg..

Anonym sa...

just solna o östermalm i samma serie kan väl bara sluta åt ett håll hehe :) pierre

vi innerstan då perre får vi komma :)

Håkan sa...

Om det inte händer någonting i pingisvärlden tycker jag det är läge att diskutera.

Booster, träningscenter, RIGet m.m. är alltid heta ämnen.

Jag börjar:

Jag tycker att det européiska samarbetet måste utökas. Ensamma kommer vi aldrig kunna stå emot 1.4miljarder kineser som tränar mer.

Jag tycker att vi borde skapa ett européiskt träningscenter t.ex i tyskland, belgien eller frankrike. Där ska de bästa 18-21 åringarna drillas mot varandra men även mot seniorer. Iallafall tycker jag ett träningsutbyte är nödvändigt. Detta är i nuläget nästiltill obefintligt.

Vi kan inte hålla på och pinka våra revir och mäta oss med varandra medans Asien springer förbi oss med sjumilakliv. Ska europa ha en chans mot Asien måste vi göra det TILSAMMANS.

OBS. nu menar jag inte att vi ska sluta mäta oss med varandra i europa eller bli ett enda nation m.m. - bara utökad samarbete.

Det är min åsikt.
Vad tycker ni?

MVH Håkan

Anonym sa...

e samarbete obefintligt?? de flesta nationer jobbar mycket och ofta med samarbete.

max sa...

Håkan,
Du absolut en poäng.

Samarbete är en förutsättning för att lyckas på många områden. Tex mellan klubbarna. Jag tror tex att såväl stockholm som göteborg som distrikt skulle kunna ha bättre samarbete mellan klubbarna.

Sen tror jag att vi skulle behöva någon form av center i sverige och ha ett utbyte med andra träningscenter runt om europa. Tanken på ett europeiskt center är kittlande och kanske lite för långt borta för mig just nu men i sinnevärlden något spännande och bra.

Anonym sa...

Jag och Pierre från Innerstan var på Solnas träning ikväll och det är grymt vilket drag och uppslutning de har.
Med denna uppladding blir Solnalagen svåra att stå emot i det första sammandraget.

//JÖ

Håkan sa...

Ja tror också att samarbete är nyckeln till framgång för oss få européer. Och det räcker inte med ett läger nån gång varannat år. Våra bästa juniorer behöver kontinuelig varierad träning.

Därför tycker jag att ett européiskt träningscenter är ett bra långsiktigt mål. Det skulle öka kvalitén på våra juniorer och kanske inom en framtid börja stoppa upp Asiens oroande dominans.

mvh Håkan

Anonym sa...

ja men jocke lugn nu ja gjorde ju 3-0 mot solnas a-lag ikväll :)
o ja e ju bara en div 3 spelare :)
du ska ju inte haussa killarna nu haha! pierre

Anonym sa...

Det säger mer om din form nu Pierre än om Solna. Se bara till att konservera den till hösten.

//JÖ