måndag 8 juni 2009

Inget SOC 2010

Klippt från Svenskbordtennis.com

"Inget SOC 2009 och inget SOC 2010. ITTF, internationella bordtennisförbundet, har meddelat SBTF att Pro Tour-programmet är fulltecknat. Tävlingarna i november nästa år har tilldelats S:t Petersburg och Warszawa".

Kul... verkligen.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Nope....

Frågan är om det någonsin kommer ett SOC iframtiden?

Anonym sa...

Skandal

Anonym sa...

nånting trevligare.. kollar precis eurosport fr queens och plötsligt står bröderna Drugge där och lirar ! eller iaf en av dem ! franske tennisstjärnan Nicholas Mahut är ju värsta spitting image utav dem ! helt sjukt likt ! vad gäller soc finns det inte ord..tv4 sport satsningen känns skrattretande när vi ändå sätter krokben på oss själva så här...

Anonym sa...

Mycket...mycket oroväckande !!!

Anonym sa...

jätteskandal

Anonym sa...

Exakt vad i den texten finns det som säger att det inte blir SOC i framtiden, Anonym? SBTF kunde väl inte på något sätt styra över hur ITTF lagt sina tävlingar.

Sedan handlar det självklart om ekonomiska aspekter och saker runtomkring men det finns absolut inget som säger att 2010 var sista chansen. Den som väntar på något gott...

coachadde sa...

ingen rolig läsning... tävlingarna som ersätter ligger i europa iaf en tröst i mörkret...

Anonym sa...

fan vad dåligt, helt sjukt ju..

Festprisse sa...

En pingis resa till St Petersburg kan bli kul.

Anonym sa...

Var finns framtidsvisionen inom SBTFs styrelse? Har du fått svar Max?
Hade man kunnat arbeta annorlunda med SOC? Kolla hur man gör i andra länder. Låt en separat grupp sköta SOC. Kolla hur man gör med Stockholm Open osv.
Var finns framtidstron? Nu måste klubbarna via distrikten sätta press på styrelseledamöterna, i annat fall bör de fundera på sin egen framtid.

Anonym sa...

Läs

En suparresa till st petersburg kan bli kul. LOL

Synd att det inte blir något SOC. Det kan inte vara många pro tour som fyller hallen som Stockholm gjorde senast. Minns Jons match mot taiwanesen, vilket ös det var. Blir tomm hall i St Petersburg.

Anonym sa...

fyyfaaan va dåligt!!!

Anonym sa...

Jobbade man med att svara på mail?