söndag 14 juni 2009

Omröstning uppe

Rösta till höger på:
Vem har bäst backhand i Sverige?
Alla nominerade kom tyvärr inte med av olika skäl men främst utrymmes brist men det kan också vara så att jag bara inte tog med den för att jag missade den. Förlåt i så fall.

Rösta nu!

18 kommentarer:

Anonym sa...

hedrams backhand e inte dum..för att inte tala om hans färghandlare :)

Stiftet sa...

Tomas Ramstrand ska väl vara med på "Bäst forehand från bh-hörnet" och inte bästa backhand! Håller nog alla med om som mött Tompa=D

Anonym sa...

Saknar Björn Johansson!

Anonym sa...

Tomas Ramstrand är inte klar för Markaryd.

pingis sa...

Emil Aggestams backhand borde ändå vara med..

Anonym sa...

Glad att vissa läaser på bloggen har förstånd nog att inse den skicklighet som krävs för att använda nabb.

Ser ut som om många uppskattar Classes bruk av sin backhand.

Kinski sa...

Sista omröstningen på ett tag?

Anonym sa...

Skulle nog tro att det är alla nabbspelare själva som röstat på kulstötaren. Eller det kanske är alla elitseriespelare som är avundsjuka, hmmmm, vilket är mest troligt....

Kinski sa...

Eller snarare mer selektivitet bland nomineringarna, alternativt ingen nomineringsmöjlighet alls.

max sa...

Kinski,

Jag känner Classe väl så jag vet att han inte tar illa upp.

Classe har inte Sveriges bästa backhand och detta förstör hela omröstningen.

Den tog lång tid att lägga upp och med anledning av detta så kommer jag i fortsättningen bara nominera själv eller så kommer selektiviteten bli mycket hårdare.

Att stöta med nabb är för en materialspelare och där kan jag hålla med om att Classe är en av de bästa i landet, framförallt med sin push.

Anonym sa...

känns allt mer som den här bloggen inte e så objektiv.har väl vart värre omröstningsresultat än den nuvarande ställningen.eller e d för att denna gång blogginnehavaren ej har alls samma uppfattning som resultatet kriticeras?dåligt isf.finns en o annan som dels tycker c-h gör d grymt o dels e rätt trötta på skitsnacket i samband med magoo-affären o nu kanske fick en chans visa clabbe vårt stöd.

Anonym sa...

Vad är kriterierna för att ha bäst backhand (säkerhet, försvar, hård attack, variation i skruv etc)? Rosvall borde vara nominerad oxå?

Anonym sa...

Jag fattar ingenting.När tex Stefan Eriksson vann omröstningen om Sveriges bästa serve var det minsann inga klagomål.Eller var det mindre uppseendeväckande att han vann den gången före både landslags och elitseriespelare?

max sa...

Jag har klagat på flera omröstningar. Kolla under kategorin Omröstningar.

Angående Stefan Erisson så är det ganska stor skillnad att jämföra serve med att spela backhand med långnabb eller backside.

Men givetvis var jag otydlig och borde ha varit tydligare men jag trodde inte i min vildaste fantasi att att en bra backhand skulle jämställas med en backhandpush.

max sa...

Anonym 14.07,

Nej jag håller absolut inte med omröstningsresultatet.

Anonym sa...

Max A. sa...

"Nej jag håller absolut inte med omröstningsresultatet."

Så då är alltså resultatet fel?

Lite svårt att förstå resonomanget kring detta. Vill du ha fram den bästa backhandloopen kan jag nog hålla med dig, men nu var det bästa backhanden och i ärlighetens namn, få andra spelare vinner så många poäng på sin bh some Classe.

max sa...

Resultatet är fel ur den synpunkten - enligt mig- att Classe inte har Sveriges bästa backhand sen om han vinner mestadels av sina poäng med backhand har väl till viss del med att göra att han uteslutande spelar backhand, eller hur?

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=nOPF6ElsWa4&eurl=http%3A%2F%2Fwww.tt-action.de%2Fvideo.php%3Fplayernr%3Dwaldner_jo&feature=player_embedded

Där har ni bästa backhanden och samtidigt en påminnelse om hur bra den största genom tiderna har varit. "bollar gris" med Ma Lin som Maxen hade sagt.