onsdag 17 juni 2009

Hemsida för idrottare

Madeleine Melcher har startat en hemsida som heter www.athletehearts.com. Sidan startades utifrån ett eget behov hos Madde och nu har hon precis förverkligat sin målsättning om en sida för idrottare. I förrgår var första dagen för sidan och den har redan cirka 50 användare.

Sidan syftar till att ge idrottare en samlingspunkt och att där diskutera allt de vill angående sin specifika idrott och byta erfarenheter med aandra idrottare. Likasinnade människor som via forum och chat kan dela med sig av sina unika erfarenheter och kunskaper. Man har även möjlighet att ladda upp bilder och videos om man vill på sidan och på så sätt göra sin idrott ännu mer levande för andra.

Så kort och gott en samlingspunkt för idrottare där man kan både få tips och dela med sig av sin egen kunskap till andra med samma intresse eller som är i samma situation som en själv fast kanske i en annan idrott eller på en annan plats i världen.

Så om ni tycker att det verkar intressant och kanske något för er gå in på ovan nämnda sida och bli medlem det är gratis.

Kul med initiativ som detta tycker jag och det är något som vi borde ta lärdom av inom pingisen att det finns ett intresse för utbyte och samarbete.

Bra jobbat Madde!

Inga kommentarer: