onsdag 17 juni 2009

Omröstning borttagen

Bra jobbat gott folk!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Ledsen men omröstningen känns inte så trovärdigheten när sveriges tråkigaste spelare får ca:90 röster.. därför blev jag lite komfunderad,, och upptäcker att det går att rösta hur många ggr man vill om inte e helt it/iq befriad! Så därför valde jag slumpmässigt ut en person och la ca 90 röster på den för att påvisa att omröstningen är helt värdelös när det går att rösta hur många gånger man vill på den man vill ska vinna..Ledsen men går inte att ha omröstningar när folk kan rösta hur många ggr som helst :/

sankan sa...

Anonym 13:25 Bara för att man kan göra nåt så behöver man ju inte göra det. Och inte när det gäller en sån här röstning som ju inte har någon annan betydelse än att den är kul. Tråkig inställning - som förstör för bloggen och dess besökare.

Anonym sa...

Men David Hellman har faktist sjukt bra backhand!

Anonym sa...

Håller absolut med sankan! Kan tyckas onödigt och tråkigt men förklara hur classe kan ha 90 röster med sveriges tråkigaste spelstil? mycket möjligt att det finns folk som gillar det men ha isf en omröstning för nabbspelare för sig och en för det som spelar vanligt..ledsen max att det blev såhär men hoppas att vi kan ta lärdom istället! Så max snälla blanda in nabb i sånna här omröstningar bättre du väljer ut vilka som får delta i omröstningen så kommer förhoppningsvis inte det bli fler problem i framtiden med att folk röstar mer än en gång!

Anonym sa...

Fler stödlärare i skolan!

max sa...

Jag har tagit bort en del kommentarer som varit på fel ställe.

Det kommer nog att dröja innan en omröstning sker här, troligtvis så kommer det inte ske i en bedömningsfråga utan då bara kring tips eller motsvarande.

Anonym sa...

Max A. sa...

Ni får nominera vem ni vill.. vad är det ni inte förstår?

Nominera. Är det ett för svårt ord?

Vi provar på nytt. Föreslå pingisspelare som ska vara med i en omröstning om vem som har bäst (inte hårdast) backhand i Sverige. Jag har föreslagit några nu kan ni föreslå.

den 12 juni 2009 16:41

Ja, tydligen var där något vi missade... Vi fick alltså nominera vem vi ville, men rösta skulle vi göra på ett sätt som Max ville, är det så detta ska tolkas?

Att det sen fuskats med röstandet är bara pinsamt, men det får fuskarna stå för själv, där tycker jag faktiskt synd om Max, men att resultate gick emot honom, tycker jag han borde lära sig leva med istället för att gnälla och försöka påtvinga oss andra att dela hans syn på hur en bra bh ska spelas.

Anonym sa...

Varför max? :(
Ömröstnignar är ju de roliga här på bloggen.
Slutar du med omröstningar slutar iallafall jag att läsa (lika mycket iaf)

max sa...

anonym 19.17,
Nominera var ju fritt som sagt och rösten är också fri.

Problemet är att jag inte avsåg en pushbackhand men jag borde ha varit tydligare. Jag har haft omröstningar om bästa materialspelare och annat och då har spelare med långnabb kunnat att vinna.

Anledningen varför jag tog bort omröstningen var för att någon uppenbart förstörde den och att den då tappade mening.

max sa...

Anonym 21.03,
Jag vill inte lägga ner tid på något som sedan förstörs, det är därför jag granskar alla kommentarer innan du publiceras. Varje dag så kommer det inlägg som är vedervärdiga och med rena personangrepp som jag inte publicerar.

Omröstningar kanske återkommer men inte med samma frihet eller urval. Vi får se.. du får fortsätta läsa för att få veta. :)

Anonym sa...

Har väl egentligen inget nytt att tillägga.

Naturligvis är det ett problem när en person lägger ner så pass mycket tid på bloggen allt för försöka göra oss läsare nöjda.

Som tidigare sagts är mer selektivitet en väg att gå för att skapa mer trovärdighet i omröstningarna.

Visst en omröstning kan säkert vara kul men saknar den legitimitet är den lika irrelevant som en Tomas Ledin konsert.

Nu: Film

Sjatov

Anonym sa...

Tråkigt att en enda person förstör såhär för alla andra!