lördag 13 juni 2009

Vad vill ni veta?

Inför Pingisligans så tänkte jag stämma av lite med lagledarna hur de ser på den kommande säsongen.

Vad vill ni att jag ska ställa för frågor? Min förhoppning är att det ska vara lite vassare än de vi kan läsa om i tidningen Pingis om ett par månader.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hur ställer sig spelarna till tresetare?

Anonym sa...

Kommer spelarna att tävla mer nu när de knappt kommer få spela i serien?

Tycker att de kan lägga ned "sport ni mins" och istället satsa mer resurser på hemsidan!

Anonym sa...

Deras åsikt om det nya spelschemat, med 3 spelare och kortare matcher.

3 spelare med poäng för varje individuell match borde missgynna lovande ungdomars chans till spel, hur påverkar det pingis-Sveriges framtid?

Till EAI, som generellt sett alltid haft en stark andra-uppställning, om de anser att de missgynnas av det nya systemet?

Vem de anser vara seriens bäste spelare.

Anonym sa...

Jag skulle gärna vilja veta varför så många lag i pingisligan har fyra eller fem riktigt bra spelare i sina trupper. Är det inte bättre att låta fyran/femman i laget spela i superettan? Det skulle ge klubben en bättre ekonomi och spelarna skulle få mer matchträning. Alla vinner på det

Anonym sa...

hur bra anser ni ligan e i ett europeiskt perspektiv?

Anonym sa...

16.42
Det är inte så enkel som du tror att flytta spelare från Elit till superettan,som det ser ut i dag så måste laget i s-ettan va farmarlag
till laget i elits.
Det är mycket att hålla reda på att spelaren skall stå över en match.

Anonym sa...

hur ser du på systemet att alla matcher ger poäng. Finns det inte en risk att hela serien bara blir en enda lång match? Om det är bra eller inte vet jag ej.

Anonym sa...

Hur skall spelarna hantera den nya situationen där de kommer att spela minimalt med tävlingsbollar i Pingisligan? Den som "offras" mot kinesen och kämpar väl kanske får spela cirka 30-35 bollar totalt mot tidigare 150-200 bollar. Kommer det att bli mer individuellt tävlande till följd av dels tresetsmatcherna och dels att man oftast bara spelar en singel?

max sa...

Bra frågor!

Våga vässa lite till så att vi får veta saker vi inte annars hade fått veta.