måndag 29 december 2008

2008 års pingispersonlighet

Fram till och med årsskiftet har ni nu på er att nominera årets pingispersonlighet.

Det kan vara en spelare, ledare eller någon annan ni tycker har förgyllt ert år på ett eller annat sätt. Kanske någon ni tycker gör ett bra jobb? Kanske någon ni tycker förtjänar lite beröm?

Vem som helst men det krävs en motivering.

Högst 20 namn kommer med på listan och om det inkommer fler kandidater kommer jag välja vilka som är med.

Så nominera på nu!

28 kommentarer:

Anonym sa...

Tobias Bergman!

Anonym sa...

Finns många som förtjänar ros i pingishallarna. Jag vill lyfta fram Rotebro BTK . Att spela match borta mot Rotebro är bland det trevligaste jag vet.Sen urminnes tider blir man alltid bjuden på fika. Motståndarna har hetat olika genom åren men en man är alltid på plats och sprider värme och glädje oavsett han spelar eller ej. Det är såklart Lasse Naesström jag menar. Han får min röst! /Håkan

Anonym sa...

Ronnie Svensson i Frej. Utan honom hade inte Växjö varit där de är idag.

max sa...

utan nominering så kommer man inte med.

Håkans nominering är precis en sådan jag vill ha.

Anonym sa...

Häller med Håkan, Rotebros lagledare är fantastisk, både trevlig och rolig :)

Anonym sa...

Jörgen Perssons OS-insats berörde och gladde inte bara oss pingisfrälsta utan hela svenska folket. Han måste finnas med bland de nominerade./Per H

Anonym sa...

Walter Rönnmark

Inte lätt att på ideell basis leda ett idrottsförbund som krymper.

Anonym sa...

Utan tvekan Jörgen Persson.

KOM IHÅG att utan Jörgens framfart i OS skulle jag tippa att vi under 2008 sett sammanlagt ca. 43 sekunder pingis i TV under årets 365 dagar.
Om det någon gång står pingis i tidningen är det antingen om Jörgen eller J-O, trots att dessa inte längre spelar i landslaget, vi ska tacka dessa herrar för att barn år 2008 överhuvud taget vet vad bordtennis är för något!

Anonym sa...

Simon Andersson frej. Med sin fina blogg (maxtilt.blogspot.com) har han gjort mitt liv värt att leva igen. Att vakna upp och veta att det kommer ett inlägg varje dag får mig att känna mig som född pånytt. Simon är inte bara en fantastisk bloggare utan en enastående person med. Han har hjälpt med mycket genom åren. Simon är även en fantastisk förebild för de yngre då han hjälper till på träningarna som sparring för yngre grupper. Jag unnar honom all framgång han får och han förtjänar det verkligen. HOPPAS DU VINNER ! / classe

Anonym sa...

Walter Rönnmark
Motivering: En prestation att leda ett förbund från världselit till medelmåttig klass på så kort tid. Dessutom på ideel basis!
Utan föresatser,fackkompetens samt engagemang har han lyckats med detta.

Om inte Walter...så givetvis Jörgen Persson för ett fantastiskt OS.

Anonym sa...

Peter G i Gröstorp.. för att han säger vad han tycker och tänker om saker och ting när andra håller käften! Dessutom lyckades han ta sitt lag till SM-semi, inte illa.

Anonym sa...

Jag skulle vilja nominera Robert Svanberg. En trevlig kille som alltid uppträder på ett schysst sätt. Han ställer upp för alla runt omkring sig, är det någon som vill värma upp och slå några bollar är han aldrig omöjlig hur dålig motståndaren än är så ställer Robban upp. Samma gäller med coaching. En härlig kille.

Anonym sa...

Anders Johansson, Råda Hindås. Gladare och mer engagerad spelare och lagmedlem+ordförande får man leta efter. Sätter alltid sig själv i andra hand och hans ledord är : "Det fixar vi " . Omåttligt populär runt om i de flesta Gbg-läger . En glädjespridare i mått mätt obegränsad skala .

Anonym sa...

Jag vill nominera Mikael talinsson från Åsa if/Halland för sitt otroliga engagemang för Tjej pingisen runt om i sverige från Halland i söder till Västerbotten i Norr...

Finns det ingenstans att träna under loven eller under veckorna så löser han det åt tjejerna.

Han ställer alltid upp till 100% vilken tid på dyngnet som helst dessutom vet jag att han har två små killar å fru hemma ... En otrolig kraft för tjejerna i Sverige! Tack Mikael du har gjort det lättere många gånger för tjejerna..

Pingis Pappa

Anonym sa...

fredrik berner-för det enorma angagemaang han visar då han jobbar för att få tillbaka det vanliga limmet

Anonym sa...

plus att han jobbar för att ta fram bra plattor åt oss:D

Anonym sa...

Martin Loven hur cool som helst och alla älskar ha för att han är sportslig och har sveriges coolaste spelstil!
Igentligen behövs inte en motevering här räker det inte med att bara säga MARTIN LOVEEEEEEEEENNN!!!!!!!!

Anonym sa...

Alf "knorren" Knutsson!
Finns inte många i Sverige som är så skickligt begåvade ang. spelarförståelse samt enormt teknikkunnig! Han ska solklart vara med! Behövs flera sådana skickliga tränare för att svensk bordtennis skall komma tillbaka igen! Utan honom tvivlar jag skarpt på om det hade kommit fram någon J-O Waldner elr Mikael Appelgren.

Anonym sa...

Riktigt usla förslag hittills. Naturligtvis är Max Ansbro själv den givna vinnaren, detta torde vara ganska självklart. Ungefär som att en Burroughs bok alltid kommer vara mer relevant än låt oss säga Liza Marklund.

Kinski

Anonym sa...

Patrik Norgren för sitt engagemang för tjejpingisen och den utsökta bloggen tjejpingis http://tjejpingis.blogspot.com/

Anonym sa...

Paulo Wiklund

max sa...

Behöver en utförligare motivering på Ronnie Svensson. Att han är bra är ingen motivering.

max sa...

Paolo Wiklund och Tobbe Bergman saknar motivering och det behövs annars är de inte med.

Anonym sa...

Kinski din bedragare!

Vill du vara så vänlig och använda dig av ett annat namn.

Vik hädan för den riktige Kinski!

Anonym sa...

Jag vill föreslå Mikael "Stålis" Stålbro som 2008 års pingispersonlighet. Stålis är en eldsjäl som alltid ställer upp, det spelar ingen roll vad det gäller. Han älskar pingis till 100 procent och engagerar sig fullt ut och står för det han tror på. Men han är även "utanför" pingisen en fantastisk människa som ofta får omgivningen på gott humör! /Erik

Anonym sa...

Rotebro verkar lovande med tanke på att Palmemördaren kom därifrån!

Anonym sa...

Självklart Max himself. Har skapat Sveriges största och bästa pingisforum!

//JÖ

Anonym sa...

Joakim Melin.. Lätt