onsdag 10 december 2008

Jahaja

Här är jag!

Är någon av er där? Sitter och jobbar men behöver en break..

Det är ett rent helvete på jobbet med myriader av rapporter som ska in, forecasts, budgetförslag, prislistor, argumentation mot kunder som inte vill att vi ska höja priserna, anställa nya säljare, kundgenomgång för nya VD'n, månadsrapport till tillförordnade VD'n från Tyskland, Geshäftsführer, utbildningsplan för två av våra Key accounts, genomgång av ett fel jag gjort i en prislista till kund.

Reseplanering och redovisning av resor och traktamenten sedan 28/8. Maila om inbrottsförsöket i min fucking nya jävla A6a till Trygg Hansa med diarienumret från polisanmälan. Maila ekonomiavdelningen om deras miss i hanteringen av mina utlägg på 8 papp som jag gärna får till jul.

Så pingisen skulle vara ett bra ställe för mig att komma ifrån lite just nu. Synd att man inte är så inspirerad på pingisfronten just nu.

Sätter mig och läser lite bloggar från pingisspelare nu och ni får gärna störa med kommentarer, funderar på att köra en all nighter inatt, är ni med?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Även om jag inte har något särskilt intressant att erbjuda på pingisfronten, så har du Kinskis sympati och uppbackning såhär i nattmörkret.

max sa...

Kinski en röst i natten.. alltid där.

Nu ska jag sluta gnälla och spva ett par timmar. Avslutar nog natten med en av de otaliga deckare jag läst den senaste tiden och den genre jag använder som avkoppling.

Anonym sa...

Vad för andra läsvärda pingisbloggar finns det?

max sa...

Jag läser ett antal då och då..

Paula Sinkonen skriver om hur det är i hennes liv som ung ledare, tränare och domare och tjej i pingisen.

Jag läser även tjejpingisbloggen, liet för mycket resultat bara, det är inte så spännande men Patrik som skriver den har ett bra kontaktnär och driver här en mycket viktig blogg för tjejpingisen.

Läser även Pontus Dyrefors blogg då och då som handlar om en ung pingisspelare i stockholm och hans liv.

Madde Melcher skriver om hur det är att vara elitsatsande tjej på sin blogg.

Sen finns det några till som jag kollar av mer sällan.

Anonym sa...

Ok, får ta och kika på dessa när tillfälle ges.